Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÉNUSZ RETROGRÁD

3 csillagjegy, aki új életet kezd a Vénusz retrográd idején

2023. július 22.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy vénusz retrográd
3 csillagjegy, aki új életet kezd a Vénusz retrográd idején
© Shutterstock

Finoman és gyengéden bombázza szét a Vénusz retrográd három csillagjegy életét annak érdekében, hogy egy sokkal jobb jövő felé terelhesse őket.


Július 22-én kezdetét veszi a Vénusz retrográd az Oroszlánban, és egészen szeptember 3-ig végzi majd a hátráló mozgást. Ebben az időszakban alaposan átgondolják a kapcsolatokat a zodiákus tagjai, ahogy azt is, mi az, ami valódi örömöt okoz nekik, és mik azok, amik csak boldogtalanná teszi őket. Lehet számítani arra, hogy mindenki górcső alá veszi az életét, de 3 csillagjegy lesz az, akik hatalmas változásokra számíthatnak a következő 40 napban.

Kos

A Vénusz a hátráló mozgását a szenvedélyek, örömök és romantika ötödik házában kezdi meg az nálad, kedves Kos. Éppen ezért kérlelhetetlenül is szembe találod magadat mindazzal, ami nem tesz boldoggá: partner, karrier, hobbi, külső. Vágyasz a változásra, és nagyon bátran úgy döntesz, magad mögött mindazt, ami nem tesz hozzá az életedhez. A következő 40 napban fenekestül felfordítod az életedet, de rendkívül elégedett leszel az eredménnyel!

Oroszlán

Készülj fel, mert ez az év egyik legerőteljesebb tranzitja kezdődik a jegyedben, Oroszlán. Készen állsz átírni a sorsodat. Először is azzal kezded, hogy amennyire csak lehet, megváltoztatod a külsődet. Ez lesz az első dolog, amivel sokkolod a környezetedet. Utána kiszórod az életedből azokat, akik csak hátráltatnak és rossz hatással vannak rád. Ez lesz a második sokkolás. Végül belevágsz néhány olyan dologba, ami igazán boldoggá fog tenni. Szóval a harmadik sokkolás keretei között új párkapcsolatot alakítasz ki, szakmát váltasz, és még az is lehet, hogy áthelyezed a székhelyedet Balira.

Skorpió

Amennyiben saját vállalkozásod van, a Vénusz retrográd ideje alatt egy teljes arculatváltást hajtasz végre, ami átütő sikert hozhat. Más Skorpiók pedig mostanában kapnak kedvet a vállalkozás indításhoz. Olyanok is lesznek, akik ebben az időszakban külföldre költöznek, és ott építik fel az új életüket. Mivel most minden figyelmedet a karriered fogja élvezni, ha az utóbbi időben már hadilábon állt a kapcsolatod, akkor könnyen lehet, hogy a válás, szakítás mellett döntesz, és ez indítja el majd a változásokat az életedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves