Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 25.: Az Ikrek nyereményre tesz szert, a Szűz segítséget kap vágyai megvalósításához

2023. július 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. július 25.: Az Ikrek nyereményre tesz szert, a Szűz segítséget kap vágyai megvalósításához
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma különösen érdemes lépéseket tenniük a csillagjegyeknek az álmaik megvalósításáért. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Menekülj el jelenlegi valóságodból, és fedezd fel fantáziáidat művészi tevékenységeken keresztül. Álmodj olyan nagyot, amekkorát az eszed enged. Egy ilyen napon megvalósítható dolgoknak nincs határa. Feszegesd, és teszteld a határaidat.

Bika

A dolgok nagyon szépen a helyükre kerülnek számodra, Bika. Meggyőző modorod és gyengéd viselkedésed elegendő ahhoz, hogy az emberek mindenben a segítségedre legyenek. Az irányítás a tiéd, ha akarod.

Ikrek

Csodás dolgok történhetnek veled, ha hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed ma, amihez igazán kedved van. Így történhet az is, hogy váratlanul egy nyereményre teszel szert, vagy hozzájutsz valamihez, amire régóta vágytál.

Rák

Az álmaid soha nem válnak valóra, hacsak nem hiszel bennük, és nem teszel értük. Senki más nem fogja megtenni helyetted. Hacsak nincs tündérkeresztanyád, saját kezedbe kell venned a dolgokat.

Oroszlán

Ha nem tudsz választani tíz főétel közül étlapon, rendelj kettőt vagy többet. Ne hagyd, hogy a határozatlanság akadályozzon. A mai nap kulcsa az: ne korlátozd magad, hanem merj szárnyalni és megvalósítani a vágyaidat.

Szűz

Ha van nap, amikor érdemes tenned az álmaidért, az a mai, mivel teljesen elérhetőek. Ma olyan erők munkálkodnak, amik segítenek elérni céljaidat. Egész nap pozitív hangulatban leszel, és rengeteg támogatást kaphatsz a környezetedtől.

Mérleg

Merj nagyot álmodni, kedves Mérleg. Gondold át, mit szeretnél a legjobban az élettől. Nincs határa annak, hogy meddig mehetsz el. Az egyetlen korlát a képzeleted. Ne aggódj, ha a terve nem tűnik racionálisnak, csak vágj bele a megvalósításba.

Skorpió

Hihetetlen lehetőség nyílik meg előtt, és művészként nagyot léphetsz előre a karrieredben, Vagy ha vonz valamilyen kreatív tevékenység, hobbi, ma elmerülhetsz benne, és arra jöhetsz rá: van hozzá tehetséged.

Nyilas

Ma egy kissé álmodozó vagy, ami miatt nehezen koncentrálsz a feladataidra, de megvan ennek a helyzetnek is az előnye. Próbálj több varázslatot vinni az életedbe, és törj ki végre a szürke hétköznapokból.

Bak

Ez egy kiváló nap számodra. Hallgass bátran a megérzéseidre. Ez egy fontos időszak számodra, hogy felébreszd azokat a vágyakat, amiknek tüzét hagytad kialudni. Ideje lenne megvalósítani az álmaidat!

Vízöntő

A dolgok a mai napon kissé zavarosak lehetnek, Vízöntő. Ne érezd úgy, hogy értelmet kell adnod nekik. Ma az a fontos, hogy önmagadra hallgass, és csak azt tedd meg, amit te is akarsz, mert a mai napon megpróbálhat befolyásolni a környezeted.

Halak

Ne vidd túlzásba a munkát. Dőlj hátra egy kicsit és pihenj. Próbálj meditálni, és megtisztítani fejedet a napi gondoktól. A nyugtató, pihentető tevékenységek a legjobb módja a mai nap eltöltésnek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves