Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MR. BIG IS COMING

3 csillagjegy, aki hamarosan megismeri élete nagy szerelmét

2023. július 18.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia július szerelmi horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki hamarosan megismeri élete nagy szerelmét
© Shutterstock

Három nagyon szerencsés csillagjegy magánnyal töltött napjai véget érnek, és rövidesen találkoznak a Nagy Ő-vel!


A Merkúr az Oroszlánban, és a közelgő Oroszlán hava önbizalmat, ragyogást és bátorságot biztosít a zodiákus tagjainak ahhoz, hogy merjék megmutatni magukat, legyenek kezdeményezők és ismerkedjenek. Ennek köszönhetően a következő 3 csillagjegy rövidesen találkozik élete nagy szeremével:

Bika

Júliusban úgy érzed Bika, hogy a világ tetején állsz, és életed minden darabja végre a helyére kerül. Amire leginkább vágysz, az egy új kedves, pontosabban a Nagy Ő megtalálása, és a hónapban teljesület is a vágyad. Meglehet, már az első randi alkalmával tudni fogod: ő az! De az sincs kizárva, hogy már ismered, és egy baráti kapcsolatod fog átalakulni romantikus kötelékké.

Nyilas

Tiéd a pálya, kedves Nyilas! Talán te is érzed a lelked mélyén, hogy most semmi sem lehetetlen számodra, és épp ez a hozzáállás hozza el neked a szeretetet, a romantikát és a boldog időket. Egyből tudni fogod, kire vágyik a szíved, és a bolygóállások megkönnyítik a dolgokat, mert segítenek a megfelelő szavakat adni a szádba, és felerősítik a természetes bájodat. Könnyedén az ujjad köré csavarhatod a kiszemeltedet, aki maradéktalanul boldoggá fog tenni.

Vízöntő

Óriási meglepetés vár rád, Vízöntő! Meglehet, azt hitted, veled nem történhetnek olyan dolgok, mint a romantikus filmekben és regényekben. Márpedig eléggé varázslatos körülmények között ismerheted meg az igazit, aki pont olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna elő. El se akarod majd hinni, hogy lehetsz ilyen szerencsés. Csak ne kezdj el agyalni, taktikázni, fogadj el mindent úgy, ahogy van. Most tényleg nincs más dolgod, mint hagyni magadat meghódítani, és élvezni a nagy szerelmet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves