Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 11.: Az Ikrek nagyon aggódik egy rokona miatt, a Szűz ma váratlanul belezúg valakibe

2023. július 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. július 11.: Az Ikrek nagyon aggódik egy rokona miatt, a Szűz ma váratlanul belezúg valakibe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint majd megőrülnek a csillagjegyek, annyira aggódnak az egyik szerettükért. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Felmerül benned a vágy, hogy művészettel foglalkozz. Lehet, valamilyen művészi tevékenységgel próbálod kifejezni spirituális oldaladat. Fontos, hogy ne erőltess semmit, majd amikor eljön az ideje, alkotni fogsz.

Bika

Egy közeli barátod vagy a kedvesed meglehetősen csendes lehet ma, Bika, és nem hajlandó kommunikálni veled. Elgondolkodhatsz azon, hogy ez a személy haragszik-e rád, de valószínűbb: egy teljesen más dolog bántja.

Ikrek

Egy távol élő rokon miatti aggodalmak megviselhetnek ma téged, Ikrek. A helyzeten az sem javít, hogy nem éred el esetleg telefonon vagy e-mailben. Még az is előfordulhat: fel kell venned a kapcsolatot közös baráttokkal, akik megadják a szükséges információkat.

Rák

Kétségeket és bizonytalanságot kelthetsz a családban azzal, hogy új munkát keresel, főleg a több pénz reményében. Attól tarthatnak: így kevesebb időd lesz rájuk. Fontos lenne, hogy megnyugtasd őket!

Oroszlán

Nagyon vársz egy bizonyos levelet vagy pénzt, ami eddig nem jött meg, és már abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán megérkezik. Valószínűleg megkapod, csak kicsit csúszik, ezért próbálj meg nem idegeskedni!

Szűz

Hirtelen megtapasztalhatod a vonzalom elsöprő hullámát valaki iránt, akivel ma találkozol, Szűz. Persze aggódni kezdesz, hogy vajon ő mit gondol rólad. Derítsd ki, és adj időt a kapcsolat kibontakozásának.

Mérleg

Az új ötletek a bevétel növelésére, különösen, ha többletmunkával járnak, ma hirtelen homályosnak és bizonytalannak tűnhetnek, Mérleg. A kétségek és a bizonytalanságok szabotálhatják azokat a terveket, amiket tegnap összeállítottál.

Skorpió

Egész nap a kapcsolatodon gondolkozol. A kétségek és a bizonytalanságok eluralkodhatnak rajtad. Aggódsz amiatt, hogy már nem szeret téged, holott nagyobb az esélye annak: teljesen más problémák gyötrik.

Nyilas

Egy barát vagy kolléga nyers szavai vagy a szívélyesség hiánya elgondolkodtathat azon: az illető haragszik-e rád, Nyilas. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod megőrjítsen. Valószínűbb, hogy a saját gondjai miatt olyan, amilyen.

Bak

Valaki felhívhat, és meg akar osztani veled néhány gondot, Bak. Érzékenységed és együttérzésed több boldogtalan embert vonzhat, akinek támogatásra és tanácsra van szüksége. Bár ez hízelgő, egy kicsit megterhelő lehet.

Vízöntő

A pénzzel kapcsolatos bizonytalanság ma megviselhet. Kétségeid lehetnek az anyagi helyzeteddel kapcsolatban. Bizonytalanságod miatt a helyzet még súlyosabbnak tűnhet, mint amilyen valójában, ezért ne idegeskedj annyit!

Halak

Túl csendesnek tűnhet a szerelmed, kedves Halak, vagy el van tűnve. Könnyen kétségbe eshetsz, mert azt gondolod, veled van baja, holott lehet, hogy más dolgok bántják, amiket nem mondott el neked. Ne aggódj kettőtök miatt, és légy vele türelmes!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves