Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint

2023. július 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp júliusi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Amíg egyesek élvezhetik bőséget, másoknak össze kell húzniuk a nadrágszíjat a nyár közepén. Neked vajon melyikben lesz részed? Mutatjuk a júliusi pénzhoroszkópot, amiből megtudhatod!


Lesznek olyanok, akiknek nem kell aggódniuk a pénzügyeik miatt, és gondtalanul élvezhetik a nyár közepét. Másoknak viszont meg kell küzdeniük az anyagi gondjaikkal. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a júliusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

A július nagyon jövedelmezőnek bizonyulhat a Kosok számára. A szerencse és bőség bolygója, a Jupiter a jövedelem és a profit házába fog helyezkedni, ami azt jelenti: olyan lehetőségek adódnak, amikkel még több pénzhez juthat a jegy szülöttje, ezenfelül nem kizárt a fizetésemelés sem.

Bika

Több lehetőséged is lesz növelni a bevételeidet Bika, de nagyon fontos, hogy csak olyan dologra bólints rá, ami biztos. Légy óvatos, mert egyesek pénzt akarnak kicsalni tőled, vagy nem akarnak ugyan ártani, de rossz tanácsot adhatnak. De ha bölcs döntéseket hozol: pénz áll majd a házhoz.

Ikrek

Nagy a valószínűsége annak, hogy előléptetnek a hónapban, és ennek hozadéka lehet egy csinos bónusz vagy fizetésemelés. Ha a vállalkozásodhoz szeretnél pénzhez jutni, akkor banki kölcsön segítségével vagy más módon, de sikerülhet hozzájutni a szükséges összeghez.

Rák

Több módot is találsz arra, hogy plusz pénzhez juss. Kiegészítő munkát vállalhatsz, eladod azt, amire nincs szükséged, de még akár értékes holmikra is bukkanhatsz a padlást takarítva. Pénzügyek tekintetében szerencsés időszak elé nézel, nem kell amiatt aggódnod, mi kerül holnap az asztalra.

Oroszlán

Pénzügyi szempontból ez a hónap kedvező lesz számodra. Ha nem esel túlzásokba, akkor nem lesz probléma. Érdemes egy picit visszafogni a kiadásaidat, hogy jusson elég pénz a nyaralásra. Ugyanakkor a vállalkozók elérhetik a kívánt profitot, mások pedig új üzletet hoznak össze.

Szűz

Nem áll jól a szénád kedves Szűz, és valószínűleg elég nyugtalan vagy miatta. Sőt, nemcsak te, hanem a párod is. Fontos, hogy ne egymáson vezessétek le a feszültséget, és inkább próbáljatok megoldást találni a gondjaitokra. Vannak olyan lehetőségek, amiket még nem vettetek számba, pedig a segítségetekre lenne.

Mérleg

Most semmi akar könnyen összejönni. Előléptetés várható, de keményen meg kell érte küzdened, ahogy a vállalkozóknak is minden egyes forintért. Óvakodj mindenféle becstelen megoldástól és könnyű pénzszerzési lehetőségtől. Ne aggódj, a hónap vége felé javulni fog a helyzet.

Skorpió

Több bosszantó dolog is történhet, ami hátrányosan hat az anyagi helyzetedre. Elromlik valami a háztartásban, esetleg váratlanul fogorvoshoz kell menned, és egyre csak elfolyik a pénz a kezeid között, ami persze nem kevés feszültséget okozhat otthon. Ne aggódj, július vége felé javulás várható!

Nyilas

A kemény munka végre meghozza gyümölcsét, és nagy a valószínűsége a fizetésemelésnek vagy a bónusznak. De fontos lenne, hogy legyenek pénzügyi terveid, és ne csak úgy szórd meggondolatlanul a pénzt, különben rövid időn belül kellemetlen helyzetben találhatod magad.

Bak

Ebben a hónapban kicsit aggódsz az anyagi helyzeted miatt, amit meg is osztasz másokkal. Így adódhat, hogy egy barátod, vagy ismerősöd hozzájuttathat egy jobb álláshoz, esetleg kiegészítő munkához. De azt is érdemes lehet fontolóra venni, hogy fizetésemelést kérsz a főnöködtől.

Vízöntő

Júliusban rengeteg új ajtó nyílik meg előtted. A vállalkozók, és az üzletemberek számára előnyös társulási vagy terjeszkedési lehetőségek nyílhatnak meg. Más Vízöntők fontolóra veszik a munkahelyváltást, és olyanok is lesznek, akiknek a korábbi befektetésük hirtelen pénzt hozhat.

Halak

Nem érdemes a hónapban munkahelyet váltanod. Lehetőleg semmilyen döntést ne kapkodj el. Az anyagi helyzeted jobb lesz a vártnál, ugyanis egy váratlan nyereménynek vagy ajándéknak, lehetőségnek köszönhetően plusz pénzhez jutsz. Amennyiben vállalkozó vagy, hirtelen beindulhat az üzleted!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves