Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek július lesz a legemlékezetesebb hónap

2023. július 06.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek július lesz a legemlékezetesebb hónap
© Shutterstock

3 csillagjegy csodás híreket kap júliusban!


Mesés dolgokat ígér a horoszkóp 3 csillagjegy számára! A szerencséseknek a július lesz a legemlékezetesebb hónap, és bizony úgy fogják érezni, hogy elképesztően szerencsések, hiszen annyi jó dolog fog történni velük. Mutatjuk, kik azok! 

Bika

Bizony most minden álmod teljesül kedves, Bika! Nem akarod majd elhinni,  hogy mennyi jó dolog történik veled a munkahelyeden és a magánéletedben. Megismerkedsz valakivel, aki egy biztos pont lesz az életedben, és végre úgy fogod érezni, hogy van valaki, aki mindig melletted áll, és sosem kell egyedül megküzdened a problémáiddal. A jó kedved a munkádra is hatással lesz, sokkal jobb teljesítményt fogsz nyújtani, mint eddig bármikor. 

Oroszlán

Álmaid utazásán rengeteg meglepetés érhet! Nem csupán önmagadat fogod jobban megismerni, de új barátokra is lelsz, sőt könnyen lehet, hogy a szerelem is rád fog találni. Már az első pillanattól fogva úgy fogod érezni, hogy a Nagy Ő-t sodorta az utadba az élet. Nos, ha nyári kalandnak is indul, az biztos, hogy a végére sokkal több lesz belőle. Élvezd az életet! 

Skorpió

Hatalmas lehetőségeket kapsz júliusban. Egy olyan állásról lehet szó, ami miatt a költözés is szóba kerül, de közben végre valami olyasmit csinálhatsz, amire mindig is vágytál, és megmutathatod, hogy mennyire teheséges is vagy. A magánéletedben szintén nagy változások jönnek, habár sok mindent el kell engedned, de így lesz hely az új dolgoknak, és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magadat a bőrődöben. Csak úgy ragyogsz! 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves