Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYÁRI HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legboldogabb nyara 

2023. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy nyári horoszkóp
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legboldogabb nyara 
© Shutterstock

Az idei nyarat egész biztosan nem felejti el három csillagjegy, mivel ez lesz életük legboldogabb nyara.  


A bolygók készen állnak arra, hogy megadják számodra azt a kalandot, amire vágysz, miközben rengeteg változáson megy keresztül az életed, és lehetőséged van megvalósítani az álmaidat. Lesznek kemény időszakok is, mivel a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz, a Plútó, a Vénusz is mind visszafelé haladnak, de épp ezek hozhatják el azt is, hogy utána az ember a mennyországban érezze magát. De ennek a 3 csillagjegynek, nincs mért aggódnia, mert ez lesz élete legboldogabb nyara. 

Bika

Olyan magabiztos leszel, mint még soha. Csodálatos hangulatban vagy, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. Ha egyedülálló vagy, szinte biztosan rád talál a szerelem, mert temérdek lehetőséged lesz flörtölni, és ismerkedni. De rengeteg új barátra is szert teszel, akikkel fantasztikus kalandokban lesz részed. A nyáron megkapod azokra a kérdésekre a választ, amik régóta foglalkoztatnak, és azt kapod a kapcsolataidban, amikre mindig is vágytál, és például a párban élők eljegyzésre számíthatnak, vagy akár villámesküvőre.  

Oroszlán 

Ezen a nyáron csak nem gazdag leszel és híres? Készülj Oroszlán, mert felfigyelnek rád! Minden esély megvan arra, hogy előléptessenek, vagy ha művész vagy, akkor könnyen berobbanhatsz a köztudatba. A korábbi erőfeszítéseidet siker koronázza, és ez anyagi szinten is láthatóvá válik, vagyis számíthatsz a plusz pénzre. Közben megjön a kedved a külsőd, valamint a ruhatárad felturbózásához. Jól is teszed, mert ettől csak még jobban megnő az önbizalmad.  

Nyilas 

2023 nyarán végre megtalálhatod álmaid munkáját, és olyannal foglalkozhatsz, amivel mindig is szerettél volna. Közben viszont te magad, a személyiséged is megváltozik. Úgy dönthetsz, nem éred be kevesebbel, és szeretnél végre áloméletet élni, rögtön azután, hogy elmész az álomnyaralásra. Egy sokkal pozitívabb irányba kezded terelni az életedet. És minden lépésedet szerencse kíséri. Most nincs olyan dolog, amit ne tudnál elérni, megvalósítani.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves