Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money áll a házhoz

3 csillagjegy, aki váratlanul rengeteg pénzhez jut

2023. július 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy pénz horoszkóp
 3 csillagjegy, aki váratlanul rengeteg pénzhez jut
© Shutterstock

3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz a pénzügyeit tekintve.


Jó híreket ígér a horoszkóp 3 csillajegy számára. Az elkövetkezendő időszakban egy jelentős összeghez juthatnak hozzá, ami bizony nem fog rosszul jönni. Sőt, egyesek tényleg olyan sok pénzt fognak kapni, hogy hirtelen azt sem tudják majd, hogy mihez kezdjenek vele. Mutatjuk!

Ikrek

Szerencsés vagy, Ikrek! Egy olyan álláslehetőséget fogsz kapni, ami bizony egy jóval nagyobb fizetéssel jár, és először el sem akarod majd hinni, hogy mekkora ajánlatot kaptál. Ehhez pedig még mindenféle bónusz és teljesítményalapú bérezés is járhat, így az biztos, hogy mostanában nem lesz okod a panaszra. Csak így tovább!

Szűz

A kemény munka meghozza a gyümölcsét kedves, Szűz! Egy olyan ajánlatot kapsz a munkahelyeden, ami visszautasíthatlan. Igaz, hogy több munkával fog járni, de a bevételed is jóval nagyobb lesz, így végre elkezdhetsz félretenni a nehezebb időkre is. Hamarosan valaki a befektetések világába is bevezet majd, így még többel gyarapodhat a vagyonod.

Nyilas

Egy kedves barátoddal egy olyan ötlettel álltok elő, amiről hamar kiderül, hogy bizony biztos bevételi lehetőség is lehet. Nagyon hamar fog jönni a siker, és vele együtt a pénz is. Vigyázz azonban, hogy ezt az összeget ne elköltsétek, hanem arra használjátok fel, hogy még jobbak lesztek abban, amit csináltok. Hamarosan eljön az az idő, amikor nem kell egyáltalán aggódnod a pénzügyeken.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves