Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 27.: A Ráknak megrázó élményben lesz része, a Bak sokkoló szerelmi vallomást kap

2023. január 27.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. január 27.: A Ráknak megrázó élményben lesz része, a Bak sokkoló szerelmi vallomást kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma meglepő fordulatok várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Add át magadat este a könnyed szórakozásnak a barátokkal. Menj el velük bulizni, vagy üljetek be valahova és lazíts! Egyedülállóként akár meg is ismerkedhetsz valakivel, akit ugyanazok a dolgok vonzanak, mint téged!

Bika

Sok jó lehetőség vár rád. De nagy elköteleződést igényelnek, kedves Bika. Van elég kapacitásod a feladatok ellátáshoz? Jól gondold meg, mennyi fér még bele, mert nem lenne szerencsés, ha túlvállalnád magad vagy két szék közé ülnél.

Ikrek

Nyugtalannak és boldogtalannak érezted magad az elmúlt napokban, és ma készen állsz proaktívabb megközelítést alkalmazni a gondjaiddal szemben. Mélyre kell ásnod, hogy pontosan megértsd, hol van a probléma gyökere!

Rák

Egy igen valószínűtlen élményben lesz részed ma. Nem feltétlenül kellemetlen, de feltehetően megrázó lesz, és radikális változást idézhet elő az életszemléletedben. Ne félj kifejezni érzéseidet, és másokra támaszkodni ebben az időszakban.

Oroszlán

Egy kissé akaratos lehetsz ma a szerelemben. Ha nem erőlteted rá a párodra az akaratodat, viszont az ágyban te dominálsz, annak nagy sikere lehet. Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert a rámenősségük elijesztheti a potenciális udvarlókat.

Szűz

A csillagok azt jósolják, hogy váratlan kiadások nehezítik meg a napodat. Ezenfelül, kerüld a vitákat és a konfrontációkat ma, mert ez sajnos nem a te napod, és nem sok esélyed van a győzelemre.

Mérleg

Ne tedd próbára a partnered idegeit, még véletlenül se. Ma nincs jó passzban, és könnyen elérheted, hogy kiboruljon. Ha esetleg a bosszú jár a fejedben, mert korábban megbántott téged, bölcsebb lenne  megbocsátani neki.

Skorpió

Nagyon jó  humorod van Skorpió, és ez sokszor átsegített már a nehézségeken. Ezen a napon is érdemes lenne rátámaszkodnod. Ráadásul, ma valakinek szüksége van a bátorításodra, és arra, hogy támogasd. Amíg nem magaddal foglalkozol, addig sem vagy feszült!

Nyilas

Általában hirtelen felindulásból, de legalábbis szupergyorsan hozol döntéseket. De ma ráébredsz a tervezés és az aprólékos megközelítés fontosságára. Ki is próbálod a mai napon milyen az, amikor lassan, megfontoltan cselekszel, és nem marad el érte a jutalmad!

Bak

Egy közeli barátod szerelmet vall neked, és eléggé lesokkolhat, hiszen sosem gondoltál rá lehetséges partnerként. Most viszont valami benned is átértékelődik. Nagy esély van arra, hogy egy barátságból romantikus kapcsolat alakuljon ki.

Vízöntő

Ma érzelmesebb vagy, mint máskor, így különösen nehezedre esik végighallgatni a környezeted gondját-baját, és mindenféle kritika is sokkal rosszabbul esik. Próbálj meg beletemetkezni a munkába, az segít kizárni a külvilágot, és tudatosítsd magadban, hogy most egyszerűen érzékeny vagy, de el fog múlni!

Halak

Nagyon jól tudsz flörtölni, de légy óvatos, mert valaki félreértheti és közeledésként foghatja fel! Párban élő Halakként pláne légy ezzel óvatos, nehogy még kínosabb szituációba keveredj, amit utána nehéz lesz megmagyaráznod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves