Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 28.: A Kossal csoda történik, a Bika többet ér el ma, mint máskor egy hónap alatt

2023. február 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus kedd
Napi horoszkóp, 2023. február 28.: A Kossal csoda történik, a Bika többet ér el ma, mint máskor egy hónap alatt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint jelentős égi segítségre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ha valamit el akarsz vállalni, Kos, akkor tedd meg még ma! Az aktuális bolygóenergiák megnövelik a fizikai és szellemi erődet, és ez valóságos csodát művelhet veled. A mai napon képes vagy jobb életet teremteni magadnak!

Bika

Ha mostanában lomhának érezted magad, kedves Bika, akkor ma olyan energiahullámot fogsz tapasztalni, ami nagymértékben növeli kreativitásodat és fizikai erődet. Ragadd meg a lehetőséget, mert egy nap alatt többet érsz el, mint máskor egy hónap alatt!

Ikrek

Ha van valami érdekes, amit ki akarsz próbálni, akkor hajrá. A mai nap kalandot, izgalmat hozhat számodra, csak el kell fogadnod. Úgyis szükséged van a folyamatos stimulációra ahhoz, hogy jól érezd magadat a bőrödben.

Rák

A nap energiája segíteni fog neked lépéseket tenni ahhoz, hogy rendet tehess az életedben kívül-belül egyaránt. A rend megteremtése a béke és a személyes kontroll érzését nyújtja.

Oroszlán

Ma mindenre kapható vagy Oroszlán, és bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Ám ha a vágyaid követése valamilyen módon kellemetlenséget okoz másoknak, az komoly belső konfliktusokhoz vezethet. Gondold át, milyen eszközöket használsz, de maradj hű önmagadhoz!

Szűz

A mai nap kiváló alkalom lehet arra, hogy másodszor is megtegyél valamit, ami elsőre nem sikerült. A kudarc és az elutasítás az élet részei, és sokat tanulhatsz belőlük. De most itt az idő, hogy végre elnyerd siker koronázza az erőfeszítéseidet!

Mérleg

Az a képességed, hogy innovatív megközelítéseket találsz a feladatok elvégzéséhez, a mai napon jó szolgálatot tehet, Mérleg. Ma a szokottnál is élesebb az elméd! Azt fogod látni: a legtöbb dolog könnyen megy számodra, és sikert érsz el.

Skorpió

Ha egy régóta esedékes munka felhalmozódott, akkor a mai nap a legjobb ahhoz, hogy letudd őket. Óriási fizikai és szellemi erőt kapsz ehhez a csillagoktól, és azok a projektek, amikben korábban kudarcot vallottál, most könnyen megvalósulnak.

Nyilas

Ne aggódj, a mai napon rendkívül produktív leszel, Nyilas. A bolygóállások kimagasló energiájának köszönhetően hosszú ideje ez lehet az egyik legeredményesebb napod. Ma ne ülj a babérjaidon, hanem told a szekeredet gőzerővel!

Bak

Óriási fizikai erőre teszel ma szert, és ennek hatására kész vagy átrendezni az otthonodat, és elintézni a régóta halogatott ház körüli teendőket. Azon se lepődj meg, ha még késő este is a szobabiciklit tekered, annyi energiád lesz!

Vízöntő

Ha bizonyos projekteket vagy feladatokat nehéznek tűnt korábban befejezni, használd ki a mai planetáris energiákat, mert megadják neked a szükséges erőt ahhoz, hogy végre letudhasd őket!

Halak

A szokásosnál is energikusabbnak érzed magadat, Halak. A mai bolygóállások erőteljes energiát biztosítanak, aminek segítségével befejezheted a felhalmozódó feladatokat. Amint végeztél velük, arra is marad erőd, hogy másoknak segíts!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves