Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 4.: A Rák élete egy csapásra megváltozik, az Oroszlán talicskával viheti haza a pénzt

2023. augusztus 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 4.: A Rák élete egy csapásra megváltozik, az Oroszlán talicskával viheti haza a pénzt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint kapcsolatépítéssel vagy öngondoskodással telik a csillagjegyek napja. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Kerüld a felesleges drámát és pletykálkodást, mert könnyen bajba keveredhetsz. A legjobb lenne, ha a saját testi és jólétedre irányítanád a figyelmedet. Mikor tettél utoljára valamit csak magadért?

Bika

Ne habozz tanácsot kérni a tapasztaltabbaktól! Óriási segítség lehet egy bölcs meglátás a munkahelyeden, vagy bármilyen probléma orvosolásában. Sőt, meglehet, hogy egy jó tanács hozzásegíthetne az előléptetéshez.

Ikrek

Főleg a kapcsolatok építéséről fog szólni ez a nap. Jól teszed, ha aktív hallgatóság leszel, és odafigyelsz a környezetedre, de nemcsak azért, mert ezzel jót teszel velük, hanem mert így fontos dolgokat tudhatsz meg róluk.

Rák

A horoszkóp szerint olyan váratlan események történnek veled, amik megváltoztathatják az egész életedet. Ne gondolj semmi rosszra, valószínűleg pozitív fejlemények ezek, és elégedett leszel a végeredménnyel.

Oroszlán

A mai nap az anyagi bőség és a gyarapodás napja. Ugye tudod, hogy ez azt jelenti, valószínűleg plusz pénz üti a markodat? Talán egy nem várt bónusznak, korábbi befektetésnek vagy nyereménynek köszönhetően.

Szűz

Megérkezik életedbe a kreativitás és a szenvedély hulláma hozza. Fogadd el az egyediségedet, és gyakorold az önkifejezést! Csak kerüld a túlzott kritikát önmagaddal vagy másokkal szemben.

Mérleg

A mai nap arról szól, hogy megtaláld az egyensúlyt és a harmóniát a környezetedben. Valószínűleg az utóbbi időben felborult a munka és a magánélet egyensúlya, de ma lehetőséged lesz visszaállítani.  

Skorpió

Ösztönző vitákban veszel ma részt, kedves Skorpió. Jót fog tenni az önbizalmadnak, ugyanakkor olyan tudást, információt adhatnak mások, amik kapóra jöhetnek egy célod megvalósításához.

Nyilas

Ez a nap öngondoskodásról szól. Főleg a fizikai egészségednek lenne szüksége némi támogatásra. Kényeztesd magad kedvenc fizikai tevékenységeiddel. Még az is lehet, hogy az egyik barátod is veled tart!

Bak

Ez a nap pozitív hatással lesz az önbizalmadra és az önbecsülésedre. Sokat tehetsz magadért azzal, hogy elismered az eredményeidet, és ambiciózus, de reális célokat tűzöl ki. Kerüld a negatív önbeszédet és azt is, hogy másoktól kérj megerősítést.

Vízöntő

A mai nap a gondolkodás és a belső béke napja. Javíts azzal a testi és lelki közérzeteden, hogy egyedül töltöd az idődet, meditálsz vagy relaxálsz. Kerülj minden szükségtelen konfliktust és nézeteltérést.

Halak

Ma lehetőséged nyílik a kapcsolatépítésre. Légy nyitott a baráti kapcsolataid ápolására, és arra, hogy új barátokat szerezz. A mai napon találkozhatsz egy olyan férfival, akinek pont olyan gondolkodása van, mint neked, és azonnal megfog téged.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves