Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 6.:  Az Ikrek szívén ejtett seb begyógyul, a Skorpióra felejthetetlen este vár

2023. április 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. április 6.:  Az Ikrek szívén ejtett seb begyógyul, a Skorpióra felejthetetlen este vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a Mérleg teliholdnak köszönhetően romantikus este vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai nap az élvezetről szól. Kellemes időt tölthetsz a barátaiddal, élvezve a társaságukat, és a finom ételeket. Talán még egy masszázsra is elcsábítanak! Az este lesz a napod fénypontja, amit romantikus hangulatban a szerelmeddel tölthetsz.

Bika

Magad is meglepődsz azon, mennyire szárnyal a fantáziád. A munkahelyeden meglepő megoldásokkal rukkolsz elő, amit különösen értékelni fognak a feletteseid. Este pedig a kedvesedet ejted ámulatba a szexuális képességeiddel!

Ikrek

Megismerkedhetsz azzal az emberrel, aki egy csapásra képes begyógyítani a mások által ejtett sebeket a szíveden. De az is lehet, hogy a pároddal értek el ma egy olyan szintet, amikor ez végre bekövetkezhet.

Rák

Oszd meg az álmaidat a családoddal, a barátaiddal, ahhoz, hogy támogathassanak téged. Nem gondolnád, pedig nagyon is a segítségedre lehetnek, minimum azzal, hogy motiválnak!

Oroszlán

A szerelmed egyértelmű jelét adja annak, hogy megbízhatsz benne és hűséges hozzád. Ez óriási örömmel tölt el, de sokkal inkább megnyugtat. Ezenkívül a csillagok arra bíztatnak: hallgass a megérzéseidre!

Szűz

Túlságosan a múltra fókuszálsz Szűz, és emiatt eléggé borús lesz ma a hangulatod. Engedd el, ami volt, és koncentrálj a jövőre! Ha így teszel, a sors kellemes meglepetésben részesít.

Mérleg

Az életed új irányt vesz, és erre érdemes lelkileg is felkészülnöd! Töltsd az időt a barátaiddal vagy a szerelmeddel, olvass egy jó könyvet, és relaxálj! Fogadd be a telihold erejét, ami a te jegyedben történik, mert csodás változásokat ígér.

Skorpió

Ma végre azt fogod látni: minden jól alakul az életedben. Pont ott tartasz, ahol szeretnél. Ez elégedettséggel és nyugalommal tölt el. Az este lesz a napod fénypontja, ugyanis meglephet a partnered egy rendkívüli gesztussal.

Nyilas

Ma nem értesz egyet mások szándékaival, nézeteivel, és az okozhat némi konfliktust, ha nem vagy hajlandó elfogadást mutatni. Mindenkivel jót tennél azzal, ha nyitottabb lennél.

Bak

Utazási lehetőséget ajánlhatnak a munkahelyeden, vagy egy olyan pozíciót, amiben megmutathatod a vezetői képességeidet. Vállalkozóként pedig előnyös kapcsolatokat alakíthatsz, amik rövid időn belül jövedelmezőnek bizonyulnak.

Vízöntő

Higgy az igaz szerelemben, Vízöntő! Ha megteszed, az univerzum meghálálja a bizalmadat, és ma megismerkedhetsz valakivel, aki begyógyítja a lelki sebeidet. Mellette megtalálod azt a boldogságot, amit keresel.

Halak

Ez egy igazán romantikus nap számodra, Halak. Csak annyit kell tenned, hogy sodródsz az árral, és figyeled, hogyan fejlődik szerelmi életed egy véletlen találkozás hatására, vagy a jelenlegi partnered mellett.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves