Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEXI KRISTÁLYOK

5 kristály, ami fokozza a szexuális kisugárzásodat

2022. július 19.

3 perc olvasás

ELLE

spiritualitás szex ezotéria kristályok szexuális kisugárzás
5 kristály, ami fokozza a szexuális kisugárzásodat
© Getty Images

Nemcsak gyönyörűek ezek a kristályok, hanem fokozzák a szexuális kisugárzásodat, amelynek segítségével könnyen meghódíthatod a kiszemeltedet vagy magadba bolondíthatod a partneredet!


Ha nem vagy elégedett a külsőddel, önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor különösen jót tehetnek veled ezek a kristályok. Azonkívül, hogy meseszépek, a bennük rejlő egyedi rezgésnek köszönhetően növelik a nőies energiáidat, és azzal együtt a szexuális kisugárzásodat, amitől vonzóbbnak, ellenállhatatlanabbnak tűnsz mások szemében. Tökéletesek ahhoz, ha szeretnéd meghódítani azt, aki tetszik neked, vagy csak elérnéd, hogy a párod úgy nézzen rád, mint egy királynőre, és mérhetetlenül kívánjon! Viseld a választott kristályt nyaklánc, medál, karkötő, gyűrű formájában vagy legyen nálad marokkőként és élvezd a hatását!

Vörös jáspis

A vörös jáspis erőteljesen megdobja a szexuális energiádat, ráadásul növeli a gyönyörérzetet is. Serkenti a libidót, és elősegíti a szexuális gyógyulást azzal, hogy eltávolítja az energiablokkokat, a gátlásokat, valamint energetizálja a nemi szervet. Felkelti benned a vágyad, lángra lobbantja a szenvedélyes oldaladat, és előhívja a tüzes nagybetűs nőt. Az eredmény: képtelenség lesz neked ellenállni.

Narancssárga kalcit

A narancssárga kalcit szintén fokozza a szexuális erőt és azzal együtt a vágyat is. Visszaállítja a lelkesedést és a szenvedélyt a szexuális életében. Játékos kacérságot, és a magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének, ezáltal segít ellazulni és feloldja a szexszel kapcsolatos aggályokat. Közben pedig jóformán úgy működik, mint egy „szexmágnes”, szóval számíthatsz arra, hogy a partnered nem tud majd neked ellenállni.

Napkő

Ez a csillogó kristály felébreszti a szunnyadó szexuális energiát, és érzékivé teheti a megjelenésedet. Amikor nincs kedved a szexhez vagy úgy érzed, nem vagy elég kívánatos, óriási szolgálatot tehet neked! Mi több, segít elengedni minden szexszel kapcsolat negatív élményt és nehézséget. Meditálj egy marokkkővel a kezedben, és képzeld el, mennyire csábító vagy mások szemében!

Gránát

Ez a már-már delejes hatású vörös kő elképesztően megnöveli a szexuális kisugárzást, és friss energiákat hoz a szexuális élet felélénkítéséhez. Ez az egyik legjobb kő, amely fellobbantja a vágyát, és több intimitást hoz a kapcsolatba. Segít felszínre hozni a belső istennődet, hogy erotikus oldaladat a legmagasabb formájában nyilvánítsd ki gátlások, szégyen vagy bűntudat nélkül. Amikor csak bátorságra van szükséged, vagy sikeresen hódítanál: viseld magadon vagy tedd éjszakára a párnád alá, hogy alvás közben feltöltsön téged.

Shiva Lingam

A Shiva Lingam egy szent kő Indiában. Támogatja a szexuális energia szabad áramlását, segít felszabadítani azokat a blokkokat vagy gátlásokat, amelyek problémákat okoznak a szexuális életedben, beleértve a fizikai és lelki problémákat. A kő erőteljes energiája megtisztítja az auráját, egyensúlyba hozza a benned lévő energiákat. Ha egy ilyen ásványt tartasz a zsebedben vagy relaxálsz vele rendszeresen, olyan leszel, mint egy két lábon járó szexistennő, és meg fog veszni érted a szerelmed!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves