Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 13.: Az Ikrek előre megérzi, mi fog történni valakivel, a Halakra romantikus vacsora vár

2022. szeptember 13.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 13.: Az Ikrek előre megérzi, mi fog történni valakivel, a Halakra romantikus vacsora vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Készüljenek fel a csillagjegyek, mert a keddi horoszkóp szerint sokuk féltve őrzött titka láthat napvilágot. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A pénzügyeid jól állnak, habár senkivel sem akarsz róla beszélni. Talán olyan döntést szeretnél hozni, ami a tiéd, és nem befolyásolnak mások. Ennek ellenére egy közeli barát vagy a párod képbe kerül a helyzeteddel. Ne ess pánikba, mert megért majd téged, és nem próbál meg túlzott befolyást gyakorolni rád.

BIKA   

Magánykedvelő hangulatban vagy Bika, és valószínűleg olvasással vagy  filmnézéssel szeretnéd tölteni az idődet. De ne vegyél mérget arra, hogy ez összejön! Meglehet, beugrik hozzád a család, vagy valami elromlik, ami javításra szorul, esetleg váratlanul hívogatni kezdenek téged. Vegyél egy mély levegőt, és engedd el mára a csendes visszavonulás gondolatát!

IKREK

Úgy érzed, valami nincs rendben, és talán egy barátnál vagy rokonnál lehet baj. Ez az érzés egész nap kísért, ezért jó ötlet lehet felhívni ezt a személyt, akire gondolsz, vagy más módon megvizsgálni a dolgot. Remélhetőleg nincs semmi baj, de meglehet, az erős kötelék miatt érzed azt, mi történik az illetővel.

RÁK

Előfordulhat, hogy valaki a környezetedben komoly pénzügyi problémákkal küzd, és ez a tény ma kiderülhet. Sokkolóan hathat rád a hír, pláne akkor, ha ez téged is érint. Ez a dolog hatással van a céljaidra, és szükség lehet a terveid átgondolására.

OROSZLÁN

Hamarosan fény derül néhány tényre, amelyet a munkahelyeden eddig eltitkoltak, és most váratlan változásokat idéznek elő. Átszervezés vagy tulajdonosváltás történhet, és valamilyen szinten rád is hatással lesz. Ez arra késztethet, hogy megfontold a munkahelyváltás lehetőségét, de egyelőre még ne kapkodj el semmit!

SZŰZ

Néhány nyugtalanító titok lát napvilágot a múltadból, vagy egy hozzád közel álló személy múltjából. Ez egy kicsit sokkoló lehet, Szűz, de ennek ellenére pozitív fejleményre számíthatsz. Ma még azt is megtudhatod, mit kellene tenned annak érdekében, hogy megoldódjanak bizonyos problémáid.

MÉRLEG

Van egy titok Mérleg, amit kényesen óvtál, és igyekeztél visszatartani, de sajnos kiderülhet, vagy ami még súlyosabb: rossz emberek kezébe kerülhet. A frusztráció és az árulás érzése gyötörhet, de ne fordulj azok ellen, akik tudták. Bár most nem így gondolod, de sokat fogsz tanulni ebből az esetből, és nem lesz annyira súlyos a következmény, mint amilyennek elsőre tűnik.

SKORPIÓ

A munkatársak által feléd támasztott igények stresszessé tehettek téged, Skorpió. Úgy érezheted, a kollégáid kihasználnak téged. Elgondolkodsz azon is, hogy új vállalkozásba kezdj egyedül, vagy a partnereddel. Ez jó ötlet lehet, de nem alkalmas a mai nap egy ilyen monumentális döntést meghozatalához.

NYILAS

A stressz és a munkahelyi frusztráció arra sarkallhat, hogy kiszakadj a megszokott környezetedből. Sokat gondolkodsz azon is: visszaülsz az iskolapadba vagy munkahelyet, akár szakmát váltasz. Lehet, csak egy kis kikapcsolódásra lenne szükséged, ami után másképp látnád a helyzetedet!

BAK

Sok változás történhet most az életedben, Bak. Annak ellenére, hogy legtöbbjük pozitív, a felfordulás nyugtalanító hatással lehet rád. Ne engedj a pániknak! Semmi olyat nem kell tenned, amit ne tudnál kezelni. Minden feladatot lépésenként hajts végre, és nyugodj meg: minden rendben lesz!

VÍZÖNTŐ

Egy családtagod eljátszhat a gondolattal, hogy elköltözik vagy elutazik egy időre. Ez szomorúvá tehet téged, de ne próbáld lebeszélni róla. Légy együttérző, és hagyd azt tenni, amit jónak lát. Ne félj, nem fog eltűnni az életedből!

HALAK

Annyira stresszes vagy, hogy senkivel sincs kedved beszélgetni, még a legkedvesebb barátoddal sem. A probléma viszont az, a többiek nem tudják, hogy baj van, és akaratlanul is terhelhetnek téged a saját gondjaikkal. Ám az estéd mindenért kárpótolni fog, mert egy hihetetlenül  romantikus vacsorában lesz részed a szerelmeddel. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves