Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki piszkosul szerencsésnek érezheti magát a Szűz havában 

2022. augusztus 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy szűz-hava
3 csillagjegy, aki piszkosul szerencsésnek érezheti magát a Szűz havában 
© Shutterstock

Kezdetét vette a Szűz hava, ami az új kezdetek, a fejlődés időszaka. Mindannyiunk számára egy sikereket ígérő periódus, de csak három csillagjegynek kínál korlátlan szerencsét! Mutatjuk a szezon mázlistáját!


2022. augusztus 23-tól, egészen szeptember 23-ig tart a Szűz hava. Itt az alkalom learatni a korábban elvetett magvak terméseit. Új lehetőségeket kapunk a céljaink eléréséhez. Az Oroszlán-szezonban feltöltődünk, és kiszórakoztuk magunkat, de most egy kicsit mind visszaülünk az élet iskolapadjába a fejlődés érdekében. 3 csillagjegy viszont piszkosul szerencsésnek érezheti magát, mert nem kevés hátszelet kap a következő négy hétben:

Szűz

Nem is volt kérdés, kedves Szűz, hogy itt szerepelsz a listán, hiszen ez a te szezonod! Végig nagyon magabiztos, határozott, és erős leszel. Nem is csoda, hiszen a sors valósággal tálcán kínálja neked a jobbnál jobb lehetőségeket. Az augusztus 27-ei jegyedben járó újhold ráadásul olyan robbanással jár majd az életedben, ami megindít egy lavinát, és csak kapkodni fogod a fejedet az események láttán. A megannyi szerencsés fordulatot alig leszel képes feldolgozni. Előléptetés, fizetésemelés, külföldi munkaajánlat, váratlan forrásokból származó pénzek. Ezek mind-mind rád várnak! Most aztán tényleg beköszönt nálad a bőség és a jólét időszaka!

Mérleg

Művészettel foglalkozol Mérleg? Akkor kapaszkodj meg, mert a következő hetekben olyan csodálatosat alkothatsz, amely egyből meghozza neked a hírnevet! Engedd szabadjára a fantáziádat, és ne fogd vissza magad! De a nem művészek is piszkosul szerencsésnek érezhetik magukat, mert a kreativitásuknak köszönhetően olyan előnyös üzleteket köthetnek, vagy megoldásokat találhatnak ki a munkahelyükön, a vállalkozásukban, ami plusz pénzt hoz majd nekik. Ez az álmok megvalósításának időszaka Mérleg, szóval merj nagyot álmodni! Mi több: most annak is nagy az esélye, hogy befolyásos embereket találj, akik készek támogatni a terveid megvalósítását.

Bak

Új szintre emelkedik a karriered, és azzal együtt az életed is, Bak! A kemény munkádnak, és előnyös kapcsolataidnak köszönhetően olyan magasságokba emelkedhetsz, amelyekről eddig csak álmodtál. Tartsd nyitva a szemed, mert lépten-nyomon olyan lehetőségekre bukkanhatsz, amelyek közelebb visznek a vágyott, és egyúttal, kényelmes,  bőséggel teli életvitel megteremtéséhez. Bőven lesz alkalmad plusz bevételhez jutni, támogatókat szerezni a célodhoz, és sorra kipipálni mindazt, ami a bakancslistádon szerepel. Új izgalmak, és élmények leselkednek rád, mintha számodra még csak most kezdődne a kalandokkal teli nyár!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves