Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERENCSEHOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér szeptemberben

2022. szeptember 03.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp szeptember szerencse zodiákus
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér szeptemberben
© CoffeeAndMilk / Getty Images

Karrierbeli siker, pénzcunami, romantikus meglepetések. Piszkosul szerencsésnek érezheti magát három csillagjegy szeptemberben!


A Vénusz szeptember 5-én belép a Szűz jegyébe, ami áldást hoz a szerelmi és pénzügyekre egyaránt. A 10-i telihold a Halakban felkavarja az álló vizet, és fejlődést, áttörést hoz magával. 18-án pedig a Nap a Plútóval a Bakban az anyagi jólét ígéretét hozza magával. Mindez csupán töredéke a kedvező szeptemberi bolygóállásoknak, amelyek azt sugallják: igazán sikeres hónap elé néznek a zodiákus tagjai! De 3 csillagjegyre kimondottan rámosolyog a szerencse a következő hetekben, akik szinte mindent megkapnak a hónapban, amire vágynak:

Ikrek

Valamilyen különleges jutalomban, elismerésben részesülsz a hónapban. A karriered elképesztő magasságba ér, éppen ezért lehet: a kettő összefügg. Azonkívül, hogy pénzügyi jutalomban részesülsz, esetleg kineveznek, az is lehet, fizetnek neked egy üzleti vagy tanulmányi utat külföldre, vagy más hasonló, álomszerű elismeréssel adóznak tehetséged, munkásságod előtt. A magánéletedben sem lesz okod a panaszra, mert újra összejöhetsz egy régi szerelmeddel vagy a meglévő partnereddel kezditek el tervezni azt a jövőt, amit egyszer már megálmodtál magadnak.

Rák

Olyan új lehetőségek várnak rád a karrieredben, amelyeknek köszönhetően megmutathatod, mire vagy képes és olyan magasságokba emelkedhetsz, amikről eddig csak álmodni mertél. Idővel minden a terveid szerint alakult, és sorra nyílnak meg az ajtók a vágyott jövő felé. Összességében elmondható: amilyen életet megálmodtál magadnak, végre azt kezdheted el élni. Ez a szerelmi életedre is igaz, ugyanis a pároddal való viszonyod egyre szorosabb és romantikusabb formát ölt, míg az egyedülállók párra lelhetnek a hónapban.

Oroszlán

Jó hír Oroszlán: végre megoldódnak az anyagi gondjaid, és sikerül megszabadulnod az adósságodtól. Ezt talán annak a bónusznak, fizetésemelésnek, nem várt forrásból, akár  nyereményből származó  pénznek is köszönhető, ami hirtelen a nyakadba szakad a következő hetekben. A magánéletedben is örömteli, de meglepő átalakulás megy végbe, és egészen álomszerűnek élheted meg a szerelmi életedet. Ha mindez nem lenne elég, a csillagok a hónap második felében egy kellemes, de váratlan ajándékot jeleznek!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves