Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 21.:  Az Oroszlán fontolgatja, hogy viszonyba kezd, a Mérlegre élete egyik legpechesebb napja vár

2022. október 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. október 21.:  Az Oroszlán fontolgatja, hogy viszonyba kezd, a Mérlegre élete egyik legpechesebb napja vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint élvezhetik a csillagjegyek a kemény munkájuk gyümölcsét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nehéz helyzetben vagy, Kos. Komolyan fontolóra veszed a gyerekvállalást, de közben aggódsz, mi lesz a munkahelyeden így a kiemelt pozícióddal. Valószínűleg erre nem egy nap alatt fogod meglelni a választ, viszont ügyelj arra, hogy ma maradéktalanul azt tedd, amit a felettesed kért tőled.

Bika

Nagyon kedvező nap elé nézel, mivel jelentős presztízs növekedéssel, valamint fizetésemeléssel járó pozícióba kerülhetsz. Ha üzlettel foglalkozol, tartsd nyitva a szemed, nehogy lemaradj egy kivételes lehetőségről! Amennyiben régóta ismerkedsz valakivel, ma végre eldönthetitek: egy pár lesztek.

Ikrek

A párban élők úsznak a boldogságban, olyanok, mint a friss szerelmesek. Az egyedülállók ma megismerkedhetnek valakivel, aki azonnal megdobogtatja a szívüket. A munkahelyeden különösen kedvező lesz ez a nap, mivel olyan eszmecseréket folytathatsz, amelyek a hasznodra válhatnak.

Rák

Nagyon érdekes ajánlatot kaphatsz, amit kicsit kockázatosnak érzel, vagy úgy gondolod, jóval több kötelezettséggel, feladattal járna. Alaposan tanulmányozd át a lehetőségeidet, mielőtt elvetnéd! A szerelmi életedben javulás várható, ami főleg a te erőfeszítéseidnek köszönhető.

Oroszlán

Szakmai szinten kiváló nap elé nézel. Keményen fogsz dolgozni, ezért a munkatársaidtól, vagy a feletteseidtől rengeteg dicséretet kapsz. Viszont ma komoly döntést kell hoznod a szerelmi életedben: fontolóra veszed, hogy viszonyt folytass valakivel. Fontold meg a lehetséges következményeket!

Szűz

A kitűzött célok jó úton haladnak a megvalósítás felé. Most nem lenne szerencsés leállni, akármennyire is eleged van. Ha még egy utolsó lökést adsz a dolognak, akkor napokon belül élvezheted a sikert. Légy határozott, kezdeményező, és merész!

Mérleg

Ma semmi sem akar úgy sikerülni, mint azt szeretnéd. Ez még hagyján, de lépten-nyomon nehézségekbe ütközöl, ráadásul sorra adják be a kulcsot körülötted az eszközök. Légy óvatos, mert kisebb háztartási baleset is érhet!

Skorpió

Tele leszel erővel, ügyességgel, kezdeményezőkészséggel és vállalkozó kedvvel. Könnyű győzelmeket arathatsz a nap folyamán, Skorpió. Használd ki ezt a napot ahhoz, hogy megtedd azokat a lépéseket, amik dinamizmust és merészséget igényelnek.

Nyilas

Egy szó: kitartás. A kitartásodnak köszönhetően, ma bármit elérhetsz Nyilas, és akármilyen helyzetet a magad javára fordíthatsz. Az egyedülállók mágnesként vonzzák a férfiakat, de a legszebb az: felbukkan valaki, aki meg a jegy szülötteit varázsolja el.

Bak

Remek karrierlehetőségek nyílnak meg előtted! Feljebb is léphetsz a ranglétrán, illetve ha saját üzleted van, terjeszkedési lehetőséghez juthatsz. Talán ennek köszönhetően, de akár már ma kisebb összeg ütheti a markodat, ami csak a kezdet lesz!

Vízöntő

A munkahelyeden kommunikációs nehézségek adódhatnak. Próbáld meg a lehető legvilágosabban kifejezni magad, hogy ne okozzon félreértéseket. Az üzlet életben, anyagiak tekintetében is nagy körültekintésre lesz szükség: óvakodj a túl csábító ajánlatoktól, mivel átverések lehetnek.

Halak

Nem olyan lehetőséget kapsz a munkahelyeden, mint amire vártál. Valójában ez sem csekély eredmény, szóval tekinthetnél rá ugródeszkaként. Azok a párok, akik egy ideje haragszanak egymásra, ott időszerű lenne békét kezdeményezni, mert a jelenlegi helyzet csak éket ver közéjük.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves