Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki különösen szerencsés lesz a szerelemben októberben

2022. október 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia október szerelmi horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki különösen szerencsés lesz a szerelemben októberben
© Shutterstock

Megható pillanatok, sorsszerű találkozások várnak három csillagjegyre, akik októberben igazán szerencsések lesznek a szerelemben! Sőt, egyesek már a gyerekszobát is megtervezik!


A párkapcsolatorientált Mérlegben havában tisztázó beszélgetések zajlanak a pároknál, amelyek előmozdítják a jövővel kapcsolatos tervek megvalósulását, valamint a szerelmük elmélyítését. A szinglik esetén nagy esély van ebben az időszakban a pártalálásra. Mikor a Nap találkozik 22-én a Vénusszal, megoldódnak az esetleges kapcsolati problémák, és nagy esély van az újrakezdésre is. Másnap kezdődik a Skorpió szezon, ami tüzet és szenvedélyt csempész a kapcsolatokba.  Lássuk azt a 3 csillagjegyet, akik elképesztően szerencsésnek érezhetik magukat a szerelemben októberben:

Ikrek

A Vénusz október 14-én találkozik a Szaturnusszal, ami különösen támogató légkört teremt a szerelmi életedben! Ha még keresed az igazit Ikrek, ebben az időszakban megismersz valakit, és azt érezheted: neked szánta a sors. Október 18-án a Vénusz összefonódik a Marssal, és ez egy csodálatos időszak a további ismerkedéshez, a flörtöléshez, valamint párban élők esetén a kapcsolatuk elmélyítéséhez. Összességében nézve: új fejezet kezdődik az Ikreknél . A szinglik párra lelnek, a tartós kapcsolatban élők az összeköltözést vagy az esküvőt kezdik tervezni.

Rák

A szingli Rákok készüljenek, mert október 23-án, mikor a Vénusz és a Nap belép Skorpióba, minden esélyük megvan arra, hogy szerelem első látásra élményben legyen részük. Ugyanez a helyzet a 25-i Skorpió napfogyatkozáskor. Sorsszerű találkozás vár rájuk! Ám ha párban élő vagy, akkor az október drasztikus változást hoz a szerelmi életedben. Iszonyatosan forró és szenvedélyes napok várnak rátok, és úgy dönthettek: gyorsan összeházasodtok vagy családot alapítotok, ugyanis nem akartok tovább várni a jó dolgokkal! Rengeteg ünnepelni valótok lesz a hónapban!

Oroszlán

Találkozol egy régi ismerősöddel, volt osztálytársaddal, egykori nagy szerelmeddel, és a sors összeboronál titeket. Egyáltalán nem ez a szándékot, csak egy jót beszélgetnél, de váratlanul mégis szerelembe esel. Még arra is nagy esély van, hogy kibékülj az exeddel. A párban élőknél egyik napról a másikra beindulhat a fészekrakás ösztöne és közös otthonra, valamint gyerekre vágynak. Akik még eddig nem tették, azok biztos komolyra fordítják a kapcsolatukat, hogy mielőbb azt az idillikus, házas vagy családi életet éljék mint, amire vágynak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves