Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki élete legjobb hete elé néz

2022. október 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia heti horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy élete legjobb hete
3 csillagjegy, aki élete legjobb hete elé néz
© Shutterstock

Megállíthatatlanok lesznek, sorra érik el kitűzött vágyaikat, miközben a sors két kézzel szórja az ajándékokat az ölükbe. Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, aki élete legfenomenálisabb hete elé néz!


Nap a hét elején harmonizál a Mars akcióbolygóval, ami sok izgalmas, jelentős eseményt hozhat magával. Kedden, a Vénusz is találkozik a Marssal, ami a kapcsolatokban hoz előrelépést, és új fejezet veszi kezdetét a különböző kötődésekben. Ezek a bolygóállások rendkívüli fejlődést indíthatnak el az életünkben, de leginkább a következő 3 csillagjegy érezheti azt, hogy ez élete legjobb hete:

Ikrek

Semmi sem akadályoz meg abban, hogy megszerezd, amit akarsz, kedves Ikrek. Elszánt és tettrekész állapotban vagy, tele jobbnál jobb öletekkel. Sorra pipálod ki a napokban a vágyaidat, miközben új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életedben. Az egyedülállók szinte biztosan párra lelnek a napokban! Amennyiben művészeti jellegű ambícióid vannak, akár fel is fedezhetnek. A munkádban is kimagasló sikerekre, eredményekre számíthatsz, főleg, ha üzlettel foglalkozol. Minden esély megvan arra, hogy egy újabb mérföldkőhöz érj.

Szűz

Átszakad pénzgát, Szűz! Szinten mindenhonnan árad feléd a pénz. Fizetésemelést kaphatsz, nem várt bónuszokat, egyszerűen most a legváratlanabb forrásokból is jövedelem érkezik hozzád. Ha van valami, amiért régóta dolgozol keményen, végre azt is megszerzed. Most szinte bármit el tudsz érni, amit csak kitűzöl magad elé célnak. Ha mindez nem lenne elég, ritka jó kikapcsolódási lehetőségeket ajánlhatnak neked, akár rövid utazást is. Kétségkívül mozgalmas, de élménydús napjaid lesznek.

Mérleg

A Mérleg-hava egy óriási durranással ér véget számodra. Benne van a pakliban egy gyors munkahelyváltás, és rövidesen egy sokkal előnyösebb helyen kezdhetsz. Új fejezet veszi kezdetét benned és a kapcsolataidban is. Hirtelen megtalálod önmagadat, a hangodat, és nagyszerűen érzed majd magad! Tele vagy önbizalommal, és tettvággyal. A szerelemben is számíthatsz változásokra: egyedülállóként új kedvesre lelhetsz, párban élőként viszont olyan forró és romantikus napokban lesz részetek a szerelmeddel, mint még talán sosem!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves