Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint

2022. szeptember 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek október zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Megéri keményen dolgozniuk a csillagjegyeknek, mert ezen múlhat a fizetésemelésük vagy a bónuszuk! Másoknak szimplán az ölükbe pottyan a pénz. Tudd meg, hogy neked melyiket jósolja a októberi pénzhoroszkóp!


Nem sokaknak ígér könnyű sikert az október, és valamilyen módon mindenkinek meg kell dolgoznia a pénzéért. De október 23-án, a Vénusz, a pénz és a kapcsolatok bolygója belép a Skorpióba, ami áttörést jelent majd a csillagjegyek életében és segít rendezni az adósságokat, illetve plusz bevételhez jutni. Lássuk, mivel kecsegtet téged az októberi pénzhoroszkóp! Görgess a csillagjegyedhez!

Kos

Készülj, Kos, mert októberben váratlan kiadások, ugyanakkor nem várt fejlemények is várnak rád! Valószínűleg a hónap eleje lesz a nehézkes, mikor össze kell húznod a nadrágszíjat, de utána érkezik egy kivételes lehetőség, amivel rövid időn feltornázhatod a bankszámládon lévő pénzt.

Bika

A rugalmasság a siker kulcsa a hónapban! Merj élni a felkínált lehetőségekkel, amelyekkel gyarapíthatnád a pénztárcádat. Megéri keményen dolgoznod, néha akár túlóráznod is, mert a főnököd árgus szemekkel figyelhet, és ez lehet akár a te nagy esélyed arra, hogy fizetésemelést adjon vagy te kapd meg a havi bónuszt!

Ikrek

Légy óvatos Ikrek, mert most a pletykálkodás anyagi kárt okozhat neked! Az is, ha te terjeszted, de abban az esetben, ha hallgatsz rá. Nemcsak a munkahelyeden, hanem azon kívül is. Lehet, nem célszerű továbbadni vagy kipróbálni a „gyors meggazdagodási tippeket”, amikről hallasz, bármennyire is hihetőnek tűnjenek.

Rák

Hallgass a megérzésedre a hónapban kedves Rák, és jól jársz! Így kerülheted el, hogy ne adj ki potyára pénzt a kezedből, ugyanakkor ennek köszönhetően fogod érezni, mikor kellene kipróbálnod a szerencsédet vagy akár odaállítani a főnökhöz a fizetésemelési igénnyel. Légy bátor!

Oroszlán

A hónapban a rugalmasságodon múlik minden, Oroszlán. Ha hajlandó vagy szorgalmasan dolgozni, néha kicsit túlórázni vagy esetleg képezni magad, tanulni, el fogod nyerni a méltó jutalmadat! De egyesekre most még a hírnév is leselkedik - ami persze sok pénzzel jár -, így érdemes lenne megmutatniuk a nagyvilágnak azt, amiben tehetségesek!

Szűz

Kétszer is meggondolod most, mire költesz. Amin csak lehetsz, most spórolsz. Ugyanakkor van egy izgalmas befektetési ajánlat, ami megmozgatja a fantáziádat. Mielőtt bármibe is beleugranál, fordulj pénzügyi tanácsadóhoz! De egyesek plusz bevételhez juthatnak azáltal, hogy megszabadulnak azoktól a tárgyaktól, amelyekre már nincs szükségük.

Mérleg

A hónapban a kulcs az anyagi helyzeted előmozdításához, ha építed a szakmai kapcsolataidat, ugyanis általuk juthatsz előnyösebb munkához vagy sikerülhet olyan üzletet kötni, ami pénzt hozhat a konyhára. Októberben ugyan támogatók segítségével, de közelebb kerülhetsz a céljaidhoz.

Skorpió

Megkapod a régóta várt elismerést, méghozzá pénz formájában! Ha nem bónuszt kapsz, akkor egy remek üzleti lehetőséget ajánlanak, amivel rövid időn belül megtollasodhatsz. A hónapban több lehetőséged is lesz arra, hogy gyarapítsd a vagyonodat, csak legyen elég időd élni velük!

Nyilas

A csillagok azt üzenik azoknak, aki anyagi gondokkal küzdenek: vizsgálják meg a pénzzel kapcsolatos hiedelmeiket, mert könnyen megeshet: saját maguk akadályozzák az előrejutásukat. A hónapban az lesz a legfőbb célod, hogy orvosold az pénzügyi problémáidat, és ha a megérzéseidre hallgatsz, sikerrel is jársz!

Bak

Nem leszel könnyű helyzetben októberben, ugyanis vár rád néhány életlecke, amit meg kell tanulnod, és ezért történhetnek olyan kellemetlenségek, amik munkabérből történő levonást vonnak maga után. Vár rád egy-két ilyen veszteség, de a hónap végére ismét nyeregben érezheted magad.

Vízöntő

Ha befektetésen vagy munkahelyváltáson gondolkodsz, akkor tedd meg! Most ezek jelenthetik számodra az előmenetelt. Akár érdemes lehet összefognod olyannal, aki hasonlóképp gondolkodik mint te, és esetleg közös üzletetek lehetne, mert így gyorsabban, valamint könnyebben érhetnéd el a vágyott pénzügyi célt.

Halak

Érdemes lenne kapcsolatokat építened, akár a munkahelyeden vagy azon kívül. Az új ismerőseid jelenthetik az ugródeszkát egy sokkal előnyösebb munkához vagy ahhoz, hogy megvalósítsd az álmodat, és akár saját vállalkozásod legyen. Ugyanez a helyzet akkor, ha hitelre lenne szükséged a céljaidhoz,mivel  az ismerőseid révén könnyebben hozzájuthatnál.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves