Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint

2022. szeptember 29.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek október zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A legszerencsésebb őszi hónap elé néznek a csillagjegyek, mikor szinte minden az ölükbe pottyan. Nézd meg te is gyorsan, mit tartogat számodra az októberi karrierhoroszkópod!


A 2022-es októberi horoszkóp előrejelzései szerint, a hihetetlenül kedvező bolygóállások lehetőséget biztosítanak a csillagjegyeknek, hogy megvalósítsák a vágyaikat, hozzájussanak az álommunkához, és rendkívül sikeresek legyenek a szakmájukban. Vess egy pillantást arra, mi vár rád az októberi karrierhoroszkópod szerint!

Kos

Az október 9-i Kos telihold megvilágítja az első házadat, és reflektorfénybe kerülsz. A csillagok arra kérnek, hogy engedd el a sikerrel, hírnévvel vagy jó szerencsével kapcsolatos korlátozó hiedelmeidet, mert innentől kezdve bármi megtörténhet veled. Ez nem az a hónap, amikor kicsiben kell játszani. Most megéri kockáztatni és merész lépéseket tenni, mert árnyékként kísér a szerencse!

Bika

A hónap tanulsága számodra az: nem csak vért izzadva lehet sikereket elérni. Lehet belőled vállalkozó, sikeres üzletasszony, bármi, ha lépéseket teszel érte! Vagy a vállalati ranglétrán is feljebb mászhatsz. Ideje önmagadra fókuszálnod és arra, mit akarsz elérni az életedben, mert ez az egyik legjobb időszak ahhoz, hogy változtass a karriereden.

Ikrek

Nincs tovább, Ikrek. Szembe kell nézned mindazzal, amivel elégedetlen vagy. Ha úgy érzed, nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél, nem fizetnek vagy becsülnek meg a munkahelyeden, akkor ideje szóvá tenni vagy váltani. A hónapban minden munkahellyel kapcsolatos problémád megoldódhat, de ahhoz az kell, hogy bátran felvállald a gondjaidat. A csillagok segíteni fognak mindenre megoldást találni!

Rák

Úgy érzed, túl sokat dolgoztál az utóbbi időben. Elhanyagoltad a családodat, önmagadat, és emiatt kezd betelni nálad a pohár. Éppen ezért bölcsen visszaveszel a tempóból, megtanulsz nemet mondani a kérésekre, és figyelmedet önmagadra, valamint a szeretteidre fordítod. Viszont tökéletes a hónap ahhoz, hogy a munkakapcsolataidat is helyrehozd a kollégáiddal. Mindettől a függetlenül október végén lehetőséged lesz áttörést érni el a karrieredben.

Oroszlán

A munkával kapcsolatos kommunikáció gördülékenyebb lesz a hónap során, különösen akkor, ha valami pénzzel kapcsolatos tárgyalásokon veszel részt. A következő hetekben számos lehetőség adódik arra, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akik hozzájárulnak az előmeneteledhez. Október vége felé pedig előléptetésre, fizetésemelésre vagy új állásajánlatra számíthatsz. Bármelyik is legyen: felülmúlja az elképzeléseidet!

Szűz

Az emberek kezdenek felfigyelni rád, Szűz, és talán Beyoncé nyomdokaiba lépsz! Most valóban figyelemre méltó helyzetben vagy, és ha továbbra is lépéseket teszel a céljaid felé, áldásban részesülsz októberben. Felfoghatatlan lehetőségek fognak az öledbe hullani, és valóban hírnévre, gazdagságra is szert tehetsz. Sokkal hatalmasabb vagy, mint amilyennek hitted magad, és a hónapban végre megszerezheted álmaid munkáját!

Mérleg

Ebben a hónapban életed új szakaszába lépsz a karriereddel együtt! Ideje cselekedni, és hangot adni a vágyaidnak, nem bánod meg! Még akár főnöki pozícióba is kerülhetsz, ha akarod, ha nem. Ám ahhoz, hogy karriered csúcsára juss, rendbe kell tenned a kapcsolatodat önmagaddal, a múltaddal és a félelmeiddel, mert ezek megakadályozhatnak a siker elérésében.

Skorpió

A hónap elején azt érezheted Skorpió: nem tartasz sehol. Ha úgy érzed, semmi sem változik, és eleged van a mókuskerékből, akkor ideje szóvá tenned a felettesednek vagy akár új lehetőség után nézni. Sőt, ajánlott lehet a közvetlen környezetedben is kérdezősködnöd, mert akár az ismerőseid is a segítségedre lehetnek. Csak ne hagyd, hogy az átmeneti önbizalomhiányod megakadályozzon egy remek lehetőség elfogadásában!

Nyilas

Úgy érzed, nem kaptad meg azokat a lehetőségeket, amelyekre vágysz. Érdekes módon más Nyilasok meg azt érzik, mindent megkaptak, és még sok is. Függetlenül attól, hogy rád melyik igaz, lehetőséged lesz a hónapban még több pénzt keresni és még nagyobb magaslatokba emelkedni. Viszont sokkal jobban kellene figyelned a munka és a magánélet egyensúlyára, ha nem akarsz otthon bajba kerülni!

Bak

Október sok áldást hoz a karrieredben, kedves Bak. Keményen dolgoztál, hogy megtaláld a munka és a magánélet egyensúlyát, és ez végre kifizetődik. Már nem kell vért izzadnod  ahhoz, hogy eljuss oda, ahová akarsz, mert árad feléd a szerencse, arról nem is beszélve: a környezeted is hozzásegíthet a sikerhez. Mi több, segítenek neked feljutni a csúcsra! Ezt utána ne felejtsd el viszonozni nekik!

Vízöntő

A következő hetekben elkezded építeni a saját birodalmadat. Ez az október segíthet elérni azt, hogy álmaid életét él. Rengeteget fejlődhetsz te magad, és a karriered is a következő időszakban. Ám hónap vége előtt olyan helyzetbe kerülhetsz, mikor felelősséget kell vállalni a hibáidért és a hiányosságaidért. Őszinteséged és tisztességes kiállásod csodálatot vált ki másokból.

Halak

Ez a hónap arról szól, hogy egy bizonyos ügynek szenteled magad, a Halak. Akármilyen meglepő is legyen, ha most a munkán kívüli feladatodra, vágyadra fókuszálsz, az valamiképp pozitív hatással lesz a karrieredre. Ám ha ettől függetlenül mégiscsak szeretnél erőfeszítéseket tenni, akkor kerülj kapcsolatba olyanokkal, akik a segítségedre lehetnek, mert most akárkit sikerülhet elbűvölni és megnyerni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves