Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 29.: A Mérleg párjának exe bekavar, a Baknak pénzt adnak ajándékba

2022. december 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. december 29.: A Mérleg párjának exe bekavar, a Baknak pénzt adnak ajándékba
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma eléggé lestrapáltak lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nincs kedved a napi feladatok elvégzéséhez, és szívesen ejtőznél egész nap. Ha megteheted, akkor csak rajta, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod miatta! Egész évben keményen dolgoztál, megérdemled most ezt a pár nap pihenőt.

Bika

Néha úgy érzed, mintha nem lennél ura az életedet, és mások mondanák meg mikor, mit csinálj. Miért hagyod magad? Nem csak az számít, mit akarnak a többiek. A te vágyaid ugyanolyan fontosak, szóval nyugodtan mondj néha nemet a szeretteidnek.

Ikrek

Jobb, ha tudod Ikrek, ma képtelen vagy elrejteni az érzelmeidet, és minden az arcodra van írva. Éppen ezért ne is próbáld bemesélni másoknak, hogy minden rendben van, amikor nincs. Inkább mondd el őszintén, mi zavar téged!

Rák

Nagyon romantikus napod lesz a szerelmeddel. Talán elmentek valahova kirándulni vagy egy adventi vásárba csavarogni. Újra sikerül közel kerülnötök egymáshoz, este pedig olyan forró éjszakátok lesz, amilyenben rég volt részetek.

Oroszlán

Az egyik kollégád vagy barátod arcára lesz írva: valami nem stimmel vele. Eleinte talán nem akarja elmondani, mi a baj, de ha kitartó vagy, végül elmeséli neked. Még az is lehet, hogy tudsz neki segíteni, így a végén mindketten örültök majd annak, hogy megnyílt.

Szűz

Új emberekkel ismerkedhetsz ma meg a munkahelyeden. Beszélgetés közben az derülhet ki, hogy nagyon hasonló az érdeklődési körötök, és elhívhat egy előadásra vagy valamilyen programra. Érdemes lenne élned a lehetőséggel!

Mérleg

Egészen eddig minden jól alakult körülötted, de ma a szerelmed exe változtathat ezen. Zaklathatja a kedvesedet vagy más egyéb módon okozhat neki kellemetlenséget, ami rád is hatással lehet. Hagyd, hogy a partnered intézze a dolgot!

Skorpió

Egy családi vagy baráti összejövetelen az derülhet ki: a lelked mélyén még mindig neheztelsz valakire. Ha már ennyire nyilvánvaló, ne menekülj a lehetőség elől, hogy végre rendezhessétek a problémáitokat.

Nyilas

Nagy szükségük van a kollégáidnak rád, kedves Nyilas! Bár szerettél volna laza napot tartani, de meglehet, hogy a segítséged nélkül nem végeztek időben. Szó nincs arról, hogy át kellene venned a feladataikat, csak segítsd ki őket, és elhiheted, nagyon hálásak lesznek neked!

Bak

Kicsit soknak érezheted a sokadik ünnepi látogatást, és a legszívesebben egész nap csak lustálkodnál. Pedig a mai már csak azért különleges lesz, mert nagy eséllyel pénzt vagy valamilyen nagyobb értékű tárgyat kapsz ajándékba.

Vízöntő

Tökéletes nap a mai ahhoz, hogy visszatekints az elmúlt hónapokra, és megállapítsd, mit csináltál jól és mit rosszul. Ne légy szigorú a hibáid miatt, mert ha tanulsz belőlük, akkor óriási sikereket érhetsz el a jövőben!

Halak

Nehezen jössz ki az egyik új kollégáddal, de ne feledd: időbe telik a jó kapcsolat kialakítása. Ahelyett, hogy leírnád őt, inkább próbáld megismerni, mert nagy az esélye annak: teljesen más ember, mint amilyennek tűnik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves