Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint

2023. augusztus 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp augusztusi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A nyár utolsó hónapja alaposan megterheli néhány csillagjegy bankszámláját, másokhoz viszont dőlni fog a pénz. Lássuk az augusztusi pénzhoroszkópot, amiből megtudhatod, hogy rád melyik vár!


Sokaknak kell megküzdeniük váratlan kiadásokkal, pénzügyi nehézségekkel, de lesz egy-két rendkívül szerencsés állatövi jegy is, akiknek lesz mit a tejbe aprítaniuk. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz az augusztusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Megéri most tanfolyamot végezni, képezni magad, mert a belefektetett pénz vagy idő megtérül. De most ettől eltekintve is minden irányból plusz bevételhez juthatsz, akár fizetésemelésnek, befektetésnek vagy éppen a szerencsének köszönhetően. Egyedül arra figyelj, hogy bánj megfontoltan a pénzeddel.

Bika 

A Bika kicsit csalódott lehet a hónapban. A munka lassú lesz, és minden erőfeszítés ellenére előfordulhat, hogy nem éred el a céljaidat. Közben egyre nőnek a költségek, és néhány nem várt kiadás is becsúszhat. Bölcsen teszed, ha elkerülöd a gyors pénzszerzési lehetőségeket, és a befektetéseket. Légy türelemel, mert leszel még te jó helyzetben!

Ikrek

Légy éber, és állj készen arra, hogy megragadd a kínálkozó lehetőségeket. Előfordulhat, hogy egy nagyon jövedelmező állásajánlatot vagy előléptetést kapsz, méghozzá fizetésemeléssel. Sőt, a horoszkóp szerint arra is nagy esélyed van, hogy nyeremény útján juss bevételhez. A korábbi befektetéseid szintén jelentős pénzt hozhatnak a hónapban.

Rák

Küzdelmesek alakul a hónapod, Rák. A pénz ugyan jön, de a kiadások nagyon magasak lesznek. Egyes családi kötelezettségvállalások is megterhelhetik a banki egyenlegedet. Nem alkalmas az idő bármilyen változtatásra, legyen szó munkahelyről vagy vállalkozásról, mert nem valószínű, hogy gyümölcsöző lesz, így most a társulásokkal is érdemes várni.

Oroszlán

A csillagok készen állnak arra kedves Oroszlán, hogy segítsenek neked a törekvéseidben. Élvezheted az anyagi biztonságot. A vállalkozások virágozni fognak, a többiek pedig valószínűleg előléptetést és fizetésemelést kapnak. A korábbi befektetett befektetések gyümölcsözőek lesznek, és még nyeremény útján is pénzhez juthatsz.

Szűz

Nagyon jól indul számodra az augusztus, de mérsékelt lesz a vége. Néhány váratlan probléma lelassítja az előrehaladásodat, és pár nem várt kiadásra is számítanod kell. Ne félj, ezek átmeneti nehézségek, és ha nem is a hónapban, de a következőben sikerül majd visszaszerezned a kiesett összeget.

Mérleg

A dolgok nem úgy alakulnak, mint tervezted, és talán még nem jön meg a bónusz, nem sikerül eladni az ingatlanodat, de a lényeg: nem jön a bevétel, amire számítottál, és kevesebbel kell beérned, vagy a tartalékodhoz kell nyúlnod. Ne aggódj, a hónap előrehaladtával a dolgok javulni fognak, és szép lassan elkezd csurranni-cseppenni a pénz.

Skorpió

Eléggé megfogyatkoztak a tartalékjaid, és messze van még a bónusz, az üzlet, az a valami, amitől nagyobb bevételt remélsz. Sőt, ha vállalkozó vagy, talán most nehézkesen megy az üzleted. Ne aggódj, mert végül a kemény munkád kifizetődik, és megkapod a várt pénzt. A hónap végén minden jól alakul.

Nyilas

Nagyon jól alakulnak a pénzügyeid a hónapban, Nyilas. Valószínűleg pénzzel jutalmazzák a munkádat, vagy előléptetnek, ami fizetésemeléssel jár. Ha üzlettel foglalkozol, akkor komoly nyereségre tehetsz szert. A csillagok egyedül azt tanácsolják neked, hogy kontrolláld a kiadásaidat és az extravaganciádat.

Bak

Augusztusban hullámvölgyekkel találod szembe magad. A költségeid az egekbe szöknek, és nehezen viseled a kiadásokat. Előfordulhat, hogy valami miatt lelassul a munkatempód, és ez is hatással lehet a keresetedre. Valószínűleg kénytelen leszel csapatban dolgozni vagy segítséget kérni, hogy meglegyen az összeg, amire szükséged van.

Vízöntő

A következő hetekben pénzügyi nehézségekkel nézel szembe. Nem kapod meg a várt bónuszt, sőt, talán a fizetés is csúszik. Az sem kizárt, hogy egy váratlan kiadás okozza majd a nehézségeket. Nem lesz könnyű, de ne ess kétségbe, mert augusztus első fele lesz csak ilyen, a hónap közepétől fordul a kocka.

Halak

Rengeteget dolgozol, ám a fizetés (továbbra is) alacsony lesz, ami elégedetlenséget és nyugtalanságot okoz. Kiadásaid jelentősen megnőnek, és előfordulhat, hogy módosítaniod kell a költségvetésedet. Szerencsére, augusztus második felében javulni fog a helyzet. Van itt számodra egy jó tanács: légy éber a hónap elejétől kezdve.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves