Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Holiday season

3 csillagjegy, akire egy felejthetetlen utazás vár a nyáron

2023. július 11.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire egy felejthetetlen utazás vár a nyáron
© Shutterstock

3 csillagjegy mesés utazáson fog részt venni!


Készülsz idén nyaralni? Nos, lehetséges, hogy felejthetetlen lesz! Mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akik elképesztő élményekkel fognak gazdagodni. Lássuk, hogy mit tartogat még az asztrológia erre a nyárra. 

Ikrek

Egyedül kell utaznod kedves Ikrek! Egy olyan időszak elé nézel, ahol meg kell találnod önmagadat. Rengeteg negatív élmény ért mostanában, de végre most már sokkal jobb napok elé  nézel. Az utazásodon megismerkedsz valakivel, akivel rögtön egymásra hangolódtok. 

Szűz

A barátaid életed legjobb útjára fognak rávenni! Egy olyan mesés országba utaztok, ahova mindig is vágytál. Rengeteget fogsz tanulni a barátságról, a szeretetről és az élet értelméről. Az biztos, hogy egy új emberként fogsz hazatérni. 

Skorpió

Egy rendkívül nehéz időszak után végre eljön a kikapcsolódás az életedben. Az utad során több olyan emberrel is fogsz találkozni, akik nagy hatást gyakorolnak rád, és hamar rájössz, hogy az igazi értékes kapcsolatokat kell keresned. Több energiavámpírt is ideje kizárnod, és inkább a gyógyulásodra és a fejlődésedre kell koncentrálnod.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves