Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. május 31-június 2.: A Bika nagyon boldog lesz, az Oroszlán csodálatos híreket hall

2024. május 31.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. május 31-június 2.: A Bika nagyon boldog lesz, az Oroszlán csodálatos híreket hall
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Elképesztően szerencsésen indul a június a csillagjegyek számára. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén a szerelem és a szenvedély jár a fejedben. Ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel közösen megtervezhettek egy új vállalkozást, ami valószínűleg sikeres lesz. Amennyiben egyedülálló vagy, számíts arra, hogy megismerkedsz valakivel, és igencsak felgyorsulhatnak a dolgok köztetek.

Bika

Életed több területén is sikert érhetsz el, Bika. A kemény munkád végre meghozza a gyümölcsét a karrieredben, az üzletben vagy akár a szerelmi életedben. A siker pedig nagyon boldoggá és elégedetté fog tenni, sőt, akár az egészségeden is javíthat. Rég érezted magadat annyira jó passzban, mint amennyire mostanában fogod.

Ikrek

Valószínűleg a napokban a szerelem és a romantika lesz a napirendeden, Ikrek. Most különösen szenvedélyesnek és szeretetteljesnek érzed magad. A jelenlegi vagy a potenciális partnered erősen vonzódhat hozzád. Amennyiben művészettel foglalkozol, ez a hétvége tökéletes egy vállalkozás elindítására.

Rák

Az otthonodra összpontosító fontos vállalkozások sok energiát felemészthetnek a következő napokban, Rák, akár költözés előtt állsz vagy átalakítod a lakásodat, házadat. Bármiről is legyen szó, valószínűleg meghozza a várt eredményeket. Ezzel együtt ok ember jöhet és távozhat az életedből a hétvégén.

Oroszlán

Csodálatos hírek érkezhetnek hozzád, Oroszlán, valószínűleg a karrierrel vagy az anyagiakkal kapcsolatban, esetleg a környezetedet érintő pozitív változásokról. Amennyiben művészettel foglalkozol, akár hírnévre, de legalábbis jelentős ismeretségre is szert tehetsz.

Szűz

Pénzzel kapcsolatos jó híreket kaphatsz, Szűz. Ezzel együtt ez a hétvége izgalmas társasági életet kínál, mivel új embereket vonzhatsz magadhoz vagy közelebb kerülhetsz azokhoz, akik már jelen vannak az életedben. Amennyiben egy művészi projekt indításán gondolkoztál, akkor most itt az ideje annak, hogy belevágj.

Mérleg

Mágnesként vonzod magadhoz az embereket, Mérleg. Önbizalmad, optimizmusod és elszántságod tetőzni fog a következő napokban. Bármi, amiben gondolkodtál - új partnerség, üzlet, kreatív projekt, romantika - nagy valószínűséggel megvalósul, de legalábbis szerencséd lesz vele!

Skorpió

A kreatív ihlet a hétvégén mélyen belülről fakadhat, a Skorpió. A víziók, álmok - bármi, ami megmozgatja a képzeletedet - új projektekhez adhatnak ötleteket. Azt is tapasztalhatod, hogy nagymértékben növekszik benned mások megértése, ami vonzza az új és régi barátokat egyaránt. Az egyetlen hátránya az, hogy annyira elveszítheted a kapcsolatot a külvilággal.

Nyilas

A csoportos tevékenységek több szinten is hasznosnak bizonyulnak, Nyilas. Nagyon pozitívan látod a jövőt, és lelkesedésed átterjedhet másokra, magadhoz vonzva őket. Az ismerősök barátokká válnak, a barátokkal való kapcsolatod szorosabbá válik, a szerelmi kötelékek pedig erősebbek és stabilabbak lesznek.

Bak

A szokásosnál nagyobb valószínűséggel mutatsz érzelmeket mások felé, ami segít javítani a kapcsolataidon, legyen szó baráti, családi vagy szerelmi kötelékről. Bármibe is kezdesz a hétvégén, valószínűleg sikeres leszel, legyen szó új művészi projektről, karrierről vagy romantikáról.

Vízöntő

Ha régóta fontolgatod, hogy beiratkozz egy képzésre, elvégezz egy tanfolyamot, akkor épp itt az ideje, hogy belevágj! Amennyiben most megteszed, szinte biztosan sikered lesz benne! Akár ezzel, akár mással kapcsolatosan, de megismerhetsz valakit, aki egy másik országban él és szoros barátság alakulhat ki vele, vagy akár annál is több!

Halak

Nagyon élénk álmaid lehetnek, tele információkkal, amik segítenek a döntésben. Új és izgalmas kapcsolatok alakulhatnak ki a napokban, és lesznek olyanok, akik megoszthatják veled a titkot, hogyan növelhetnéd a bevételeidet. Az új karrier, a mellékállás és befektetés lehetősége ígéretes, ezért érdemes megfontolni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves