Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. május 24-26.: A Vízöntőt randizni hívják, a Halakra rengeteg öröm vár

2024. május 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. május 24-26.: A Vízöntőt randizni hívják, a Halakra rengeteg öröm vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Amíg egyes csillagjegyek kipihenik magukat a hétvégén, mások túl sok programot tervezhetnek be és teljesen kimerülhetnek hétfőre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez egy nagyon termékeny hétvége lehet számodra, ha valamilyen kreatív elfoglaltságot választanál magadnak. Ezzel együtt békés napok várnak rád, de csak akkor, ha nem izgatod fel magadat mindenféle bosszúságon. A kicsinyes civakodások felett állsz, szóval ne pazarold rájuk az idődet és az energiádat.

Bika

A motivációnak belülről kell fakadnia, Bika. Az egyetlen dolog, ami kihúzhat az ágyból. Nincs azzal baj, hogy pihensz, de azért ne töltsd mind a két napot az ágyban, különben rengeteg izgalomtól esel el. Annyi mindent alkothatnál, elintézhetnél és annyi programon vehetnél részt, ha erőt veszel magadon!

Ikrek

Nagyon kevés szóból is megérted a szeretteidet, ez pedig segít hozzájuk kapcsolódni. Nagy szükségük van most rád, és talán félnek megosztani bizonyos dolgokat. Nyugtasd meg őket, hogy mindenben számíthatnak rád. Neked is jót fog tenni a családod, a barátaid közelsége.

Rák

Nyugodtan lehetnél büszkébb, kedves Rák! Értékeld jobban önmagadat, méghozzá annyira, hogy ki merj állni az igényeid és az igazad mellett. Nem kell megint mindent másokra hagyni és csendben meghúzódni. Lehet a hétvégén az, amit te akarsz, amennyiben hajlandó vagy egy kicsit harcolni érte.

Oroszlán

Kissé lustának érezheted magadat a hétvégén, és a legszívesebben végig csak a tévé nézve feküdnél. Most a környezeted sem túl aktív, és jó esély van arra, hogy végre igazán kipihenheted magadat a napokban. Egy percig se legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, már úgyis rád fért a lazítás!

Szűz

Légy óvatos, Szűz, mert hajlamos lehetsz előbb beszélni, aztán gondolkodni, de addigra megsértheted, megbánthatod a szeretteidet. A napokban kényszert érezhetsz arra, hogy a meglátásaiddal segíts másokat. Ha tényleg úgy érzed, mindenképpen ki kell mondanod valamit, tedd meg, de közben fogalmazz finoman.

Mérleg

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy beszélj az érzéseidről, Mérleg. Ha valami bánt vagy ha valamire vágysz, oszd meg azzal, akire tartozik. Most igazán megéri bátornak lenned. A napokban eredményes beszélgetéseket folytatnál és közben arra is rájönnél, hogy milyen nagy hatással van a környezetedben élőkre.

Skorpió

Ha nem vigyázol, egy szempillantás alatt eltelik a hétvégéd. Annyi program vár rád, és annyi hirtelen adódó kaland, hogy nem sok időd jut a pihenésre. Persze úgy érezheted, hogy nincs számodra lehetetlen és végtelen energiával rendelkezel, de hétfőn érezni fogod azt, ha nem pihentél.

Nyilas

A hétvégén azt veszed észre: kevés beszéd is elég ahhoz, hogy jól alakuljanak a kapcsolataid. Egyetlen pillantásból, érintésből is megérthetitek egymást, és sokszor beszédesebb egy ölelés, összebújás. Nagyon meghitten telnek a napjaid, és igazán érezni fogod szeretteid megbecsülését.

Bak

Túl sok mindent terveztél a hétvégére és már szombaton érezni fogod, hogy valamit csúsztatni, variálni kell, ha azt szeretnéd, hogy minden beleférjen. Ám a sors is csavar egyet a történeten, mert váratlan akadályok nehezíthetik a napjaidat. Próbáld meg nem világ tragédiájaként felfogni! Maradj rugalmas és hozd ki a legjobbat a helyzetből.

Vízöntő

A hétvégén többen is szeretnének találkozni veled, és még randira is hívhatnak. Elsőre ez jól hangzik, de túl program merül fel, és te magadra is szeretnél időt szánni. Fontos, hogy úgy oszd be az idődet, hogy elsősorban neked legyen jó! Ha nem így teszel, nem fogod élvezni a társaságban töltött perceket.

Halak

Rengeteg örömteli élményben lesz részed a hétvégén, Halak. Boldoggá tesznek a szeretteid, a programok, amiken részt veszel, a tevékenységek, amiket csinálsz. Végre azt fogod érezni, hogy csupa jó dolog történik veled, és még csak erőfeszítéseket sem kell tenned értük. Élvezd ki!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves