Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKOP

3 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete május második felében

2024. május 20.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy csillagjegyek horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete május második felében
© Shutterstock

Pár nap múlva véget ér a május, de lesz pár csillagjegy, akinek éppen most változik meg az élete! 


Különleges időszak kezdődik el a zodiákus tagjainak az életében. Május végén sok csillagjegy élete fordulóponthoz érkezik, lesznek olyanok, akik a napokban megtalálják az igazit, míg másoknak új szintre léphet a kapcsolatuk. Az alábbi 3 csillagjegynek izgalmas időszak kezdődik az életében! 

Kos

Május a te hónapod volt sok szempontból, ebben a pár napban pedig valóban nagy változás történik a szerelmi életedben. Ha egyedülálló vagy, akkor megismerkedsz valakivel, aki szinte azonnal levesz a lábadról. Hamar rádöbbensz, hogy nagyon intenzívek az érzéseitek, így sokkal több lesz köztetek, mint barátság. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sokkal több időt tölthetsz el a partnereddel. Az együtt töltött idő pedig megerősíti a köztetek lévő köteléket. 

Oroszlán

A tavasz sok szempontból mozgalmas volt, de kevés idő jutott a romantikára. Most ez megváltozik, mivel akár a legváratlanabb helyen is megtalálhatod a szerelmet. Olyan helyen bukkanhat fel, ahol nem is számítottál rá. Ha eddig is párkapcsolatban éltél, akkor hamarosan újabb szintre léphet a kapcsolatotok, előkerülhet az esküvő témája vagy esetleg az új otthon megvásárlása. 

Mérleg 

Az utóbbi időben nagyon kiegyensúlyozott voltál. Úgy érezted, minden sikerül, egyedül a szerelmi életed volt kissé lapos. A hónap utolsó napjaiban azonban minden a helyére kerül. Több baráti találkozóra is meghívnak, új emberekkel ismerkedsz meg, akik sokat segíthetnek a karrieredben, és általuk akár még a szerelmet is megtalálhatod. Légy résen, mivel különleges meglepetésekben lehet részed! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves