Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Májusi horoszkóp

3 csillagjegy, aki komoly átalakuláson megy keresztül május végén

2024. május 23.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp május 3 csillagjegy májusi horoszkóp
3 csillagjegy, aki komoly átalakuláson megy keresztül május végén
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára a május nagy változásokat hozhat.


Néhány csillagjegy számára a tavasz utolsó hónapja hatalmas meglepetéseket tartogat.

Ahhoz azonban, hogy élni tudjanak a lehetőségeikkel, nyitottnak kell lenniük a változásokra. Mindez sokat segíthet abban, hogy a párkapcsolati, illetve anyagi gondjaikon is felülkerekedjenek.

Nézd meg, te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, akinek átalakul az élete ebben a hónapban

Bika

Olyan időszakot élhetsz most át, amikor ki kell állnod az érdekeidért. Ha sikerül, azzal szakmailag megalapozhatod a jövődet is. Néha muszáj felvállalni a konfliktusokat ahhoz, hogy megoldódjanak a komoly problémák. Ne tarts tőle, a szerencse nem fog elkerülni!

Rák

Felismerted, hogy az életedet a partnered gátolja leginkább. Most végre elég erőd lesz ahhoz, hogy véget vess ennek a toxikus kapcsolatnak. Bár a partnered mindent bevet majd, hogy visszaszerezzen, de tarts ki, mert az első gondolatod volt a helyes: mindkettőtöknek jobb lesz, ha külön utakon folytatjátok.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Most minden a munkáról szól az életedben. Érdemes is erre koncentrálnod ebben az időszakban, ugyanis a feletteseid értékelni fogják az erőfeszítéseidet, és egy komolyabb összeggel honorálják a teljesítményedet. Vigyázz, ne költsd el egyszerre, később még szükséged lehet rá!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves