Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek élete legszebb hetei jönnek

2024. május 22.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp szerencse zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek élete legszebb hetei jönnek
© Shutterstock

Hamarosan véget ér a május, de az alábbi 3 csillagjegynek most kezdődik el élete legszerencsésebb időszaka! 


Mindjárt elkezdődik a nyár, a hónapváltás és az új évszak kifejezetten kedvezően hat a zodiákus tagjaira. Az alábbi 3 csillagjegy számára a következő hetek sorsfordítónak bizonyulnak, sok meglepetés éri őket, így június végére azt érezhetik majd, teljesen megváltozott az életük. 

Vízöntő

Frissítő időszak vár rád, tele új találkozásokkal. Amint elkezdődik a nyár, az időd jelentős részét a természetben fogod tölteni. Persze nem csupán a vízpart vonz, sokat kirándulsz majd a családdal, barátokkal és ismét élénk társasági életet fogsz élni. Mindenből kiveszed a részed, valósággal kivirulsz, ami másoknak is feltűnik majd. Új kapcsolatokat alakíthatsz ki, ezeknek egy része hatással lesz az egyéni fejlődésedre is. 

Bika

Nagy volt a hajtás az utóbbi időben, ezért elsőként jöjjön a pihenés. Nem érdemes betáblázni magad, hiszen úgy hamar kifáradsz majd. Ehelyett inkább szánj időt önmagadra, olvass, tanulj nyelvet vagy próbáld ki magad egy új sportban. Az egyedül töltött idő segít sok mindent átgondolni, és lehet, hogy a karrieredet illetően is új elhatározásra jutsz

Skorpió

Legyen szó a művészetről, a munkáról vagy a mindennapi problémák megoldásáról, kreatív energiádat különösen ösztönzik a csillagok. A következő hetek éppen ezért ideálisak arra, hogy belevesd magad egy új projektbe. Lehet ez egy vállalkozás, esetleg egy új hobbi. Bármi mellett is döntesz, ha kitartó vagy, biztosan nagy sikert arathatsz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves