Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. március 24-26.: A Ráknál felbukkan egy rég elfeledett személy,  a Vízöntő élete gyökerestül megváltozik

2023. március 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. március 24-26.: A Ráknál felbukkan egy rég elfeledett személy,  a Vízöntő élete gyökerestül megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Romantikával és meglepetésekkel teli hétvégére számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Nyugi, Kos, minden rendben lesz. Nincs olyan esemény, amit ne tudnál pozitív irányba terelni, még inkább: a magad javára fordítani. Már nagyon közel vagy az álmod megvalósulásához, és a napokban egyre csak csökkenni fog ez a távolság. Valószínűleg emiatt is lehetsz nyugtalan, ezért próbálj meg kikapcsolódni!

Bika

A hétvégén minden rólad fog szólni. Kényezteted a testedet, a lelkedet, de ami a legjobb: mások is lesni fogják a kívánságaidat. Pont itt az ideje annak, hogy végre azt csináljátok, amire te vágysz, és annyi énidőd legyen, amennyit csak akarsz. Porold le a könyvedet, tölts egy pohár bort, és élvezd ki a szabad estéidet!

Ikrek

Ez az meglepetések hétvégéje lesz számodra, Ikrek! Egy közeli férfibarátoddal - vagy a meglévő partnereddel - új szintre emelitek a kapcsolatotokat. Ezenkívül megvalósulhat egy nagy álmod is. Mi több, találkozhatsz egy régi barátoddal, aki egy különleges lehetőséget ajánl fel neked.

Rák

Nosztalgikus hangulatban leszel a napokban, főleg azért, mert valaki felbukkan a múltadból, és a megjelenésével mindent megváltoztat. Talán egy rég elfeledett személy felhív, vagy olyan híreket kapsz, amikre vártál, de nem hitted, hogy valaha is megérkeznek. Óriási meglepetésekben lesz részed.

Oroszlán

A hétvégén felébred benned a vágy, hogy valami igazán hasznosat tegyél, valami olyat, amivel mások segítségére lehetsz. Ne csak álmodozz róla, hanem lépj a tettek mezeire! Meg fogod találni azt a személyt vagy szervezetet, ami segít megvalósítani az elképzeléseidet. Még az is lehet: családi összefogást csinálsz belőle.

Szűz

Szinte egész hétvégén a felhők felett fogsz járni egy jó hír vagy egy olyan esemény miatt, ami újjáéleszti az univerzumba vetett bizalmadat és reményt hoz. A napokban tégy a kedvedre, csinálj olyan dolgokat, amikre rég nem jutott időd, és élvezd a szeretteid társaságát, és azt, hogy kényeztet téged a sors.

Mérleg

Nagyon nagylelkű leszel a hétvégén, kedves Mérleg. Nem csak azért, mert figyelmességekkel halmozod el a szeretteidet és a barátaidat, hanem mert másokon is segítesz. Ám ezt igyekszel a legnagyobb titokban tenni, mert nem vársz cserébe elismerést, de ettől még megneszeli a környezeted, hogy áldott jó szíved van.

Skorpió

Vonzódni kezdesz olyanhoz, aki a szöges ellentéted. Bár úgy tűnhet, hogy az illető nem illik hozzád, ha jobban belegondolsz: mégiscsak jó párost alkotnátok. Akár szingli vagy, akár párban élő, a napokban megtapasztalod, hogy a szerelem és a szeretett személy előhozza a legjobb oldaladat, és így új világ nyílik meg előtted.

Nyilas

Néha a házimunka a terápia egyik formájává válhat, mert lehetővé teszi, hogy átgondolj, valamint feldolgozz bizonyos dolgokat. A napokban kifejezetten jól esik majd a takarítás és a rendrakás, mert érezni fogod: közben a lelked is megtisztul. Ehhez hozzájön a szeretteiddel töltött kellemes idő, és hétfőre szinte teljesen megújulsz.

Bak

A napokban előveszed egy régi, félbemaradt projektedet. Talán befejezed a festményt, a dalt, és miközben feltöltöd a lelkedet, valami igazán különlegeset alkotsz. Akinek csak megmutatod, az el lesz ájulva tőle. Ennek hatására fontolóra is veszed a pályamódosítást, de legalábbis azt, hogy komolyabban is elkezdj foglalkozni a hobbiddal.

Vízöntő

Úgy érzed magad, mint egy kitörésre kész vulkán. Bizony Vízöntő, ez a hétvége sorsfordítónak bizonyul. Végre kiadod magadból azt, amit régóta elnyomsz, és talán ennek köszönhetően is: új ajtók nyílnak meg előtted. Ezekben a napokban valósággal újjászületsz.

Halak

Tudod, mit akarsz, és azt tervezed, hogy megszerzed, vagy véghez viszed. Így is lesz, kedves Halak, mindent megkapsz, amire csak vágysz. Közben pedig a környezeted bókokkal és szeretettel halmoz el, amitől végre elhiszed: különleges vagy. Ez egy különösen sikeres, lélekápoló hétvége lesz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves