Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 20-22.: Az Ikrek élete végérvényesen megváltozik, a Skorpiót egy fiatal férfi ostromolja

2023. január 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. január 20-22.: Az Ikrek élete végérvényesen megváltozik, a Skorpiót egy fiatal férfi ostromolja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Pozitív fordulatot vesz a csillagjegyek élete a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Bármit is szeretnél a hétvégével kapcsolatban, azt most neked kell kezdeményezned, legyen az program egy barátoddal vagy randi a kiszemelteddel. Ám ezt úgy tedd, hogy közben nem erőlteted másokra az akaratodat. De arra is figyelj: ne siettess semmit és senkit! Ha ezekre ügyelsz, békés, mozgalmas, és szórakoztató napokban lesz részed.

Bika

Ragadj meg minden lehetőséget a feltöltődésre, kedves Bika! Ha kirándulást ajánlanak, mondj igent, és ne sajnálj magadtól egy szépészeti kezelést vagy egy jó masszázst. Ezenfelül felmerül annak a lehetősége is, hogy továbbtanulj. Ne vesd el a dolgot, előbb alaposan gondold át, milyen előnyökkel járna!

Ikrek

Az életed sokáig volt monoton és fárasztó. Ám a hétvégén történhet valami, ami ennek egy csapásra véget vet, és megnyílik előtted a kalandok ajtaja. Beállíthat egy rokonod, aki megváltoztatja az életedet, vagy külföldre csábíthat egy barátod, de még akár az életcélodat is meglelheted.

Rák

Úgy tűnik, a hétvégén minden a helyére kerül kedves Rák, és az összes erőfeszítésed sikerrel jár. Még a korábban elszenvedett veszteségek is megtérülnek. Hirtelen sokkal pozitívabban látod az életedet. Ezenfelül váratlanul érhet egy találkozás, és akár meg is változtathatja az egész életedet.

Oroszlán

Túl magas mércét állítottál fel magadnak, és egyre keményebben hajtod magad, hogy ezt elérd. Már a hétvégén is szörnyen fáradt és kedvetlen lehetsz, pedig a szeretteid izgalmas programokkal készülnek. Pihenj egyet, aztán engedélyezz magadnak némi szórakozást!

Szűz

Te leszel a család szíve-lelke. Mindenki hozzád fordul a gondjával-bajával, és nemcsak végtelenül megértő leszel, de remek tanácsokat is adsz nekik, amiért felettébb hálásak lesznek neked. Ugyanakkor a napokban kapcsolatba léphetsz néhány régi ismerősöddel. Eléggé áthatja majd a nosztalgia a hétvégédet.

Mérleg

Tele vagy energiával, és ragyogó kilátásod van a jövőre nézve, ami természetesen feldob! Olyan dolgok történnek veled a napokban, amik rendkívül reménykeltőek. Minden, amire vágysz, elérhető közelségbe kerül. A pozitivitásod pedig fertőző, az egész család sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz a szokotthoz képest.

Skorpió

Ez egy igazán  romantikus hétvége lesz! Végre jut időtök egymásra a szerelmeddel, és nemcsak meghitt, hanem szenvedélyes élmények is várnak rátok. Egyedülállóként megismerkedhetsz egy érdekes, de fiatal férfival a neten. Nagyon vonz téged, ő is küzd érted, de félsz esélyt adni magatoknak, pedig fontolóra kellene venned!

Nyilas

Az utóbbi időben az élet tele volt hullámvölgyekkel, ugye Nyilas? De hamarosan meg fogsz szabadulni ezektől, és már a hétvégén érezni fogod a javulást, mert olyan dolgok történnek, amik nyilvánvalóan pozitív irányba terelik az életedet. Viszont a napokban néhányan a segítségedet kérik. Vigyázz, nehogy elfelejtsd a saját terveidet, miközben nekik segítesz!

Bak

Jó pár fontos kérdést kell megbeszélned a szeretteiddel a hétvégén. Igyekezz kedves és megértő lenni velük szemben! Ha pedig valami nem megy, azt ne erőltesd, és ez minden téren igaz. Viszont a kellemes társasági események, baráti összejövetelek sok mindenért kárpótolnak majd.

Vízöntő

Túl sok mindent szeretnél a hétvégén elintézni, Vízöntő. Ez nemcsak azt eredményezheti, hogy valamit elfelejthetsz, de túlságosan leterhelt is lehetsz. Aligha fogod élvezni a szabadnapjaidat, ha végig csak intézkedsz. Megbánhatod, ha emiatt lemaradsz valamilyen programról vagy kevesebb időt töltesz a szeretteiddel!

Halak

Vigyázz Halak, mert behívhatnak túlórázni vagy extra feladatot találhatnak ki neked. Nyugodtan mondj nemet, mivel szükséged van a pihenésre, és arra, hogy több időt tölts a szeretteiddel. De van még valami, ami miatt óvatosnak kell lenned: valaki megpróbálhat megtéveszteni, hogy pénzt csaljon ki tőled, vagy más előnyhöz jusson.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves