Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 25-27.: A Skorpió egy mérgező kapcsolat áldozata, a Bak életét megváltoztathatja egy könyv

2023. augusztus 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 25-27.: A Skorpió egy mérgező kapcsolat áldozata, a Bak életét megváltoztathatja egy könyv
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban a csillagjegyek rápörögnek a kapcsolatok ápolására, valamint arra, hogy minden függőben lévő ügyet elrendezzenek szeptemberig. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A munka és a család közötti megfelelő egyensúly megtalálása kihívást jelenthet, ha hétvégén is dolgoznod kell. Nemcsak a szeretteiddel kerülhetsz összetűzésbe, hanem saját magaddal is, mert eleged van a rengeteg munkából. Ugyanakkor, ha nem a munka, akkor más akadályok, nehézségek okozhatnak feszültséget. El kellene gondolkoznod a jövődön.

Bika

Úgy érzed, az utóbbi időben rengeteget adtál a szerelmednek, aki nem viszonozza eléggé az erőfeszítéseidet, ezért úgy dönthetsz: inkább magadba fektetsz. Jót is fog tenni egy kis önszeretet, ahogy az is, ha találkozol a barátaiddal és olyan dolgokat csinálsz, amik feltöltik a lelkedet.

Ikrek

Végre elintézheted azokat a ház körüli teendőket, amikre eddig nem jutott időd. Jó érzéssel tölt el, hogy sikerül utolérni magad. Azért ügyelj arra, hogy ne csak a feladatok ellátásáról, hanem a szórakozásról is szóljon a hétvégéd. Ne mondj nemet egy jó családi programra vagy baráti meghívásra.

Rák

Egy intenzív beszélgetés vár rád a hétvégén, kedves Rák. Talán nem gondolnád, de a vita közelebb fog hozni titeket egymáshoz. Ha pedig egy emberrel belejössz a lelki szennyes teregetésébe, másokkal is úgy dönthetsz, hogy tiszta vizet öntesz a pohárba. Végeredményben nagyon jót fog tenni a lelkednek és a kapcsolataidnak is.

Oroszlán

A napokban olyan kedvező pénzügyi lehetőségekre bukkansz, amiknek köszönhetően rövid időn belül pénz állhat a házhoz. Ha pedig ingatlant keresel vagy szeretnél eladni, szintén szerencsével járhatsz a hétvégén. Nagyon izgatott leszel mostanában, de nemcsak a jó szerencséd miatt, hanem mert egy a családodat érintő remek hírt is kaphatsz.

Szűz

Ez a hétvége igazán rólad fog szólni, Szűz. Új frizurát vágatsz, felújítod a ruhatáradat, és minden létező módon kedveskedsz magadnak. Nagyon helyes, meg is érdemled! A legjobb pedig az, hogy a környezeted is gondoskodni fog a szükségleteidről, és kellemesen meglephetnek.

Mérleg

Mostanában hajlamos vagy csak a szívedre hallgatni, de nem lenne szerencsés, ha teljes mértékben kizárnád az elmédet. Ha pedig nagyon elbizonytalanodsz, akkor ne tégy semmit addig, amíg nem vagy egészen biztos a dolgodban. Légy óvatos, mert könnyen rossz döntéseket hozhatsz a napokban.

Skorpió

Nem menekülhetsz tovább a tények elől, Skorpió. Vedd észre, ha egy mérgező házasság, párkapcsolat vagy akár baráti kapcsolat áldozata vagy, ezzel együtt pedig ne félj változtatni rajta, vagy kilépni belőle. A napokban ez a kötelék ismét megnehezítheti az életedet, talán ez segíteni fog abban, hogy átgondold a dolgokat.

Nyilas

Mindannyiunknak szüksége van jó barátokra, akik egyszerre szeretetteljesek és őszinték. A napokban sokat változhatnak a baráti kapcsolataid, mivel néhányukkal megerősödik a viszonyod, és a szokottnál is jobban fognak támogatni téged. De arra is lehetőséged nyílik, hogy új barátokra lelj!

Bak

Egy jó könyv megváltoztathatja az életedet, Bak, és bár egy horoszkóp, ami azt mondja, hogy olvass valamit, nem tűnik túl misztikus üzenetnek, valójában ez a legjobb tanács, amit kaphatsz. Egy jó könyv elolvasása útba igazíthat, és a segítségedre lehet. Tekints ezekre a sorokra jelként.

Vízöntő

A napokban megteszed azokat a dolgokat, amikről tudod, hogy meg kell tenned, nem pedig elhalasztani azokat. Ezek után nagy nyugalmat fogsz érezni. Viszont légy óvatos, mert egyesek feladatokat találhatnak ki neked, de ne hagyd. Neked is szükséged van a pihenésre!

Halak

Nagyon igyekszel megmutatni másoknak, mennyire szereted őket vagy milyen fontosak számodra. Ennek köszönhetően a hétvégén meg is erősödnek a kapcsolataid, de ha még valamilyen kihívás fel is merülne, most az is jobban összekovácsol, semmint elválaszt titeket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves