Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Barátságból szerelem

3 csillagjegy páros, akik a legjobb barátokból szeretők lesznek a nyáron

2023. július 02.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy páros, akik a legjobb barátokból szeretők lesznek a nyáron
© Forrás: Getty Images

Ez a 6 csillagjegy jobb, ha nyitva tartja a szemét, ugyanis a baráti körben lelhet rá a szerelemre.


Bizonyos csillagjegyek ezen a nyáron megtalálhatják a boldogságot, és ehhez nem kell a világ másik felére utazniuk: a közvetlen környezetükben már ott van az a személy, akivel életre szóló szerelem szövődhet.

Hat szerelmes csillagjegy, akik túljutnak a barátságon

Ez 6 csillagjegy az alábbi kombinációban biztosan komoly érzelmeket él majd át egymással.

Ikrek és Vízöntő

Lendületes eszmecseréket folytatnak, hiszen teljesen elmerülnek egymás gondolataiban és ötleteiben. Flörtölnek és nevetnek, mert a humor mindkettőjük számára fontos, és egyszerűen izzik köztük a levegő. Mindketten kíváncsiak, őszintén érdeklődnek egymás iránt, és ez a környezetüknek is feltűnik. Idén nyáron annyira egymásra hangolódnak intellektuálisan is, hogy ezt már nem lehet letagadni. A kérdés csupán az, hogy önmaguknak be merik-e vallani, hogy több van köztük barátságnál…

Bika és Rák

Kapcsolatuk a barátság és az otthonosság tökéletes keveréke. Talán egy kávézóban ülnek, miközben valamilyen különleges csemegét osztanak meg egymással, de az is lehet, hogy egyszerűen csak összebújnak egy takaró alatt és sorozatokat néznek. Viszonyuk nyugodt és érzelmekkel teli, idén nyáron azonban a Bika érzékisége összeolvad a Rák érzelmességével, és a békés barátságuk mellett ellenállhatatlan vágy alakul ki köztük. Korábbi kedvenc helyeik hirtelen a lopott csókok és szerelmes suttogások színhelye lesz, miközben romantikus szerelem szövődik köztük.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Mérleg és Halak

Kapcsolatuk alapvetően egy nyugodt tóhoz hasonlít, amely a naplementében lágyan hullámzik. A Halak álmodozó természetével tökéletes párost alkot az egyensúlyra és harmóniára törekvő Mérleggel. Olyan a viszonyuk, akár a levegő és a víz találkozása, amelyet a szeretet és a megértés jellemez leginkább. Barátságuk tava azonban szenvedélyes óceánná változik, amikor a szerelem és a vágy hullámai felkorbácsolják. Földön túli lelki társak, ám kapcsolatuk most már túlmutat a barátság határain, és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves