Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nyári olvasmány

4 könyv, amit még idén nyáron el kell olvasnod

2023. augusztus 17.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyvajánló kikapcsolás
4 könyv, amit még idén nyáron el kell olvasnod
© Getty Images

Ki kell élvezni a nyár utolsó heteit – íme néhány könyv, amivel biztosan sikerül kikapcsolódnod!


A nyár lassan véget ér, de szerencsére ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk az olvasás élményéről. Van azonban néhány könyv, amit érdemes még a meleg napokon elolvasni.

Bármilyen zsúfoltak is a napjaid, mindig szakíts időt a feltöltődésre. Ehhez kiváló lehetőséget biztosítanak a könyvek, amelyekből most mi is ajánlunk néhányat.

4 könyv a nyár utolsó heteire

Rebecca Serle: Egy ​olasz nyár

Az olasz tengerparton játszódó történet mindenkit azonnal leköt és elvarázsol. Az Öt év múlva decemberben szerzője ezúttal is az idő megfoghatatlanságával játszik, de közben megmutatja, hogy a lehetetlen is valóra válhat. A történet egy anya és lánya közötti eltéphetetlen kötelékről szól, és arról, hogy a szeretteink soha nem hagynak el minket igazán.

Marta Molnar: A napraforgók titkos élete

Emsley Wilson élete romokban hever, miután élete szerelme elhagyja, a vállalkozása csődbe megy, nagymamája pedig váratlanul meghal. Ám ráhagy egy zöld könyvecskét, ami Vincent Van Gogh sógornőjének, Johanna Bongernek a naplóját rejti. Ő volt az, akire átszállt a nehézsorsú művész öröksége és az izgalmas történetből az is kiderül, hogyan érte el, hogy az egész világ megismerje Van Gogh páratlan tehetségét.

Nicolas D'Estienne D'Orves: Eiffel

Párizs már az 1889-es világkiállítás lázában ég, úgy tűnik, tervezőjét egész hátralevő életében végigkíséri majd a dicsőség, ám Gustave Eiffel számára még bőven tartogat meglepetéseket az élet. A kötet a szerelemtől a szerencse forgandóságáig sok mindent bemutat, ami az élet velejárója, de az biztos, hogy Párizs-imádóknak kötelező! A regény Martin Bourboulon filmje, Caroline Bongrand eredeti forgatókönyve, valamint Caroline Bongrand, Thomas Bidegain, Martin Bourboulon, Nathalie Carter és Martin Brossolet dialógusai alapján íródott.

Matthew Dicks: 21 tétel a szerelemről

Dan és Jill a munkahelyükön ismerkednek meg, és gyorsan egymásba is szeretnek. Rajonganak a könyvekért és az irodalomért, ezért úgy döntenek, hogy könyvesboltot nyitnak. Csakhogy az üzlet nem megy jól, és Dannek hamarosan be kell látnia, hogy az anyagi összeomlás elkerülhetetlen. Nem akar csalódást okozni a feleségének, ezért elhatározza, hogy egyedül birkózik meg a helyzettel. Hogy legyőzze szorongását, mindent listákba rendez, és ezek a hol vicces, hol szívszorító feljegyzések hűen tükrözik aktuális lelkiállapotát. Könnyed olvasmány, ami mégis elgondolkodtató tartalommal bír.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves