Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. április 21-23.: Az Oroszlánt rendesen meglepi a párja, a Szűz egy percig sem fog unatkozni a hétvégén

2023. április 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. április 21-23.: Az Oroszlánt rendesen meglepi a párja, a Szűz egy percig sem fog unatkozni a hétvégén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban kellemes felöltődési és romantikázási lehetőségek várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Nagyszerűen alakul a hétvégéd, csak egy valamire kell figyelned: ne költekezz sokat. Hajlamos lehetsz meggondolatlanul szórni a pénzedet magadra, a szeretteidre, az új élményekre, de utána napokon belül nagyon fájhat a hiánya.

Bika

Alig mered magadnak bevallani, de majdnem tökéletes ez a hétvége. Minden a tervek szerint alakul, és rengeteg figyelmet, megértést kapsz a szeretteidtől. Csak azért „majdnem” tökéletes, mert a lelked mélyén kétségek, és különböző aggodalmak gyötörnek, amik beárnyékolják a napjaidat.

Ikrek

A napokban fenyegető felhők tornyosulnak föléd, Ikrek. Érzed, hogy változás közeleg, és feszültség van a levegőben. Emiatt könnyen összeveszhetsz másokkal, sőt, ha nem fékezed magad: akkor durván. Csak ezt a pár napot kellene átvészelnetek vita nékül!

Rák

Csodálatos hétvége előtt állsz. Lehetőséged lesz megújítani a kapcsolataidat, különösen a párkapcsolatodat. Rég volt olyan, hogy mindenkivel annyira jól kijöttél, mint ahogy a napokban fogsz, és ritka kellemes beszélgetésekben lesz részed.

Oroszlán

A párod szeretne hozzád közelebb kerülni, és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen, meg is leszel lepődve. Talán készen áll egy következő szintre emelni a kapcsolatotokat, de az is lehet: egyszerűen csak vágyik a közelségedre.

Szűz

A következő napokban több új dolgot is kipróbálhatsz a barátoknak és a családodnak köszönhetően. Igazán élménydús hétvége előtt állsz, egy percig sem fogsz unatkozni. Ahhoz is alkalmas a következő pár nap, hogy átbeszéljétek az esetleges gondjaitokat.

Mérleg

Tökéletes hétvégéd lesz, Mérleg! Jó társaság vesz körül, izgalmas programokon veszel részt, és mindenkitől szeretetet, kedvességet kapsz. Különösen a pároddal való kapcsolatod mélyülhet el, akivel most még jobban megértitek egymást.

Skorpió

Az előtted álló napokban számottevően elmélyül a kapcsolatod másokkal. A szokottnál is jobban megértitek egymást. Ez főleg a párodra lesz igaz, akivel rég nem volt már annyira meghitt, és intim a kapcsolatod, mint amilyen mostanában lesz.

Nyilas

Feszültnek érzed a kapcsolataidat, valahogy senkivel sem találod a közös nevezőt. A legjobb, ha most nem erőltetsz semmit, és inkább önmagadra helyezd a fókuszt. Mikor olvastál utoljára egy jó könyvet, vagy sétáltál egy nagyot a szabadban? Itt a lehetőség, hogy újra megtedd!

Bak

A hétvégédet a romantika határozza meg. Rég volt már annyira meghitt és forró a kapcsolatod, mint amilyen a következő napokban lesz. Újra egymásra találtok az ágyban, és azon kívül is! Még az is lehet, hogy új irányt vesz a kapcsolatotok.

Vízöntő

Ne akarj mindenáron mindenkinek megfelelni, mert akkor egy újabb hétvége megy el azzal, hogy olyat csinálsz, amihez semmi kedved van, de legalábbis megint nem teljesülnek a te vágyaid. Itt a lehetőség ezen változtatni!

Halak

Szóljon ez a hétvége rólad, nem pedig másokról, Halak. Túl sokat foglalkozol másokkal, és túl keveset magaddal. A következő napokban foglald el te az első helyet, és figyeld meg: egy kis önszeretet után, hétfőre olyan leszel, mint akit kicseréltek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves