Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. április 14-16.: A Rák számára ez a meglepetések hétvégéje, a Mérlegnél vészhelyzet adódhat

2023. április 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. április 14-16.: A Rák számára ez a meglepetések hétvégéje, a Mérlegnél vészhelyzet adódhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban rendet tesznek a csillagjegyek a kapcsolataikban és a lelkükben is. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén sor kerül azokra a ház körüli tevékenységekre, amikre nem jutott időd mostanában. Ha pedig ingatlan vásárlás vagy eladás van folyamatban, pozitív fejleményeket tapasztalhatsz. Mindent összevetve nyugodt, békés napok várnak rád, de sikeres üzlet esetén akár egy pezsgőbontás is.

Bika

Egy közelmúltbeli beszélgetés vagy szituáció elfajult, és most juttok el odáig, hogy rendezzétek a helyzetet. Ha nem sikerül megoldást találni a problémákra, az a kapcsolat, akár közös üzlet végét jelentheti. Nem lesz könnyű, de próbálj meg a napokban pihenni és kikapcsolódni, mert az idegeidre mehetnek a történések, és akár le is betegedhetsz.

Ikrek

Van valami, amit el kell engedned ahhoz, hogy helyet adj az újnak. Ez lehet egy kapcsolat, helyzet, de akár tárgy is. Valószínűleg érzed, miről lehet szó. Ez a dolog most kifejezetten megterhelő, de erről fog a szólni a következő két napod. Veheted egyfajta leckének is, amit meg kell tanulnod. Szerencsére a szeretteid támogatni fognak a folyamatban.

Rák

Megkereshet levélben egy nagyon régi barátod. Örömmel tölt el, hogy újra felveszitek a kapcsolatot. Ezenkívül egy másik barátod vagy ismerősöd felkérhet egy nagyon megtisztelő szerepre. Ez bizony a meglepetések hétvégéje lesz, és csupa örömteli élményben lesz részed.

Oroszlán

Több fontos beszélgetésben lesz részed a napokban. Egyesekkel sikerül tisztáznod a múltat, a félreértéseket, másokkal pedig még közelebb kerültök egymáshoz. Kapcsolatok épülhetnek újjá vagy dőlhetnek romba, ezért légy óvatos és figyelmes mindazzal, amit mondasz, valamint teszel.

Szűz

Meg fogsz lepődni azon, milyen könnyen működteted a vonzás törvényét. Eleinte fel sem tűnik, hogy amit kívánsz, az neked köszönhetően valósul meg, csak örülsz annak, hogy bekövetkezik az, amiben reménykedtél. Aztán észreveszed: ha tudatosan teremtesz, akkor is teljesülnek vágyaid!

Mérleg

Izgalmasra sikeredik a hétvégéd, Mérleg. Váratlanul egy vészhelyzet adódhat, ami aztán több kalandos, hajmeresztő szituációt eredményezhet. Káoszban telhetnek a napjaid, és valószínűleg végig aggódod a következő napokat, de hétfőn, mire megoldódik, már nevetve meséled el a történteket a kollégáknak.

Skorpió

A hétvégén sikerül beszélnetek a pároddal a jövőtökről. Olyan témák kerülhetnek előtérbe, mint a házasság vagy gyermekvállalás. Talán félénken hozol fel egy számodra fontos témát, de kiderülhet: a szerelmedet is ugyanúgy foglalkoztatja. Ezenkívül számolnod kell azzal is, hogy az egyik idősebb rokonodnak szüksége lehet a segítségedre.

Nyilas

Helyezd az egészségedet az első helyre! Az utóbbi időben már kellemetlen tüneteket tapasztalhattál, amik most még inkább felerősödhetnek. Mindenképpen szánj időt a tested, és lelked ápolására, és a minőségi pihenésre. Nyugodtan mondj nemet az olyan programokra, amikhez nincs erőd, ha nem szeretnél lerobbanni!

Bak

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, ha szeretnél valamilyen művészi, kreatív dologgal foglalkozni. Érdemes lehet bevonni a családodat vagy a szerelmedet, mert együtt sokkal izgalmasabb és élménydúsabb lehet. Ha van valaki, akihez szeretnél közelebb kerülni, most egy ilyen kreatív programmal könnyen elérheted a célodat.

Vízöntő

A következő napokban rengeteg lehetőséged a mozgásra, és jól is fog esni a sport. De ne csak a testi jólétedre figyelj oda, hanem a lelkire is! Egészítsd ki a mozgást egy kis meditációval, vagy kényeztető fürdővel, és hétfőre valósággal újjá születsz. Ideje meglepni magadat olyan dolgokkal, amikről régóta lemondtál!

Halak

A hétvégén érdemes családi kupaktanácsot tartani, de legalábbis megosztani valakivel a gondjaidat, mert a közvetlen környezetedben valaki előállhat a megoldással. Onnantól kezdve sokkal nyugodtabb leszel, és abbahagyod a görcsölést. Ne feledd, a családod látja, hogy problémáid vannak, ezért sem érdemes műmosollyal elrejtened őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves