Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. november 11-13.: A Mérleg párja jó híreket hoz, a Skorpió gyászol

2022. november 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. november 11-13.: A Mérleg párja jó híreket hoz, a Skorpió gyászol
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Szombaton paprikás hangulatban lesznek a csillagjegyek, de vasárnap már a romantikáé a főszerep. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén azt érezheted: mindjárt felrobbansz. Könnyen felhúzód magadat az apróságokon, és némi elfojtott harag is dúl benned. De jobb, ha nem cselekszel dühből, mert olyat tehetsz, amit később megbánhatsz. Viszont a szerelmeddel elmélyül a kapcsolatotok, és kivételesen romantikus, és forró napok várnak rátok.

Bika

Légy óvatos, ha pénzügyekről van szó. A figyelmetlenséged vagy a kapkodásod miatt veszteség érhet. Az sem lenne szerencsés, ha engednél a kísértésnek, és túl sokat költenél. Ellenben a szerelmi életedet romantika és szenvedély jellemzi majd, és olyan meghitt pillanatokat tölthettek együtt a pároddal, amilyeben rég volt részetek.

Ikrek

A napokban könnyen dühbe gurulhatsz. Ilyenkor jobb, ha elmész sétálni egyet, mert olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ellenben a párod gyakran a segítségedre lesz, aki megnyugtat, és segít testileg-lelkileg is kikapcsolódni. Vasárnap késő délután egy váratlan fordulatnak köszönhetően, boldogan zárhatod a hétvégét.

Rák

A következő napokban meglehetősen feszült, és ideges leszel. Rád férne egy kis egyedüllét. Ha a szombatot túléled anélkül, hogy összevesznél a családdal, a vasárnap a mennyben fog telni, tele szeretettel, békességgel, és nem kevés romantikával. A partnereddel feléled köztetek a régi tűz, és felejthetetlen élményekben lehet részetek.

Oroszlán

Olyan érzésed van Oroszlán, mintha mindenki szándékosan akarná próbára tenni a türelmedet, és direkt idegesítenének. Szerencsére a vasárnap enyhülést hoz. A párod vagy a közeli barátaid felcsapnak a terapeutáiddá, és segítenek megnyugtatni a háborgó lelkedet. Sőt, a partnered a testedet is! Jótékony hatással lesz rátok a lepedőgyűrés.

Szűz

Nehezedre esik koncentrálni vagy bármiféle munkát végezni, túlságosan frusztrált vagy. Ne légy szigorú magaddal, és ne akarj nagy dolgokat véghez vinni. De legalább a vasárnapod teljes békességben és nyugalomban fog telni. Még akár inspirált állapotba is kerülhetsz. Kedved támad alkotni, és még néhány fontos döntést is meghozol.

Mérleg

Türelmetlen, nyughatatlan leszel. Éppen ezért ne utasítsd el a baráti meghívásokat vagy bármilyen más lehetőséget arra, hogy társaságba menj. Hidd el, pozitív hatással lesz rád! De ami még inkább fel fog dobni, az a romantikával teli vasárnap, és hogy a párod rendkívül jó híreket oszthat meg. Talán jelentős pénzhez jutott vagy megvehetitek álmaitok otthonát.

Skorpió

Valami szomorú dolog történhet veled, ami miatt gyászt érzel. Talán elveszítesz valamit, akár egy lehetőséget, ami fontos volt neked vagy szakítasz a kedveseddel, egy barátoddal. Emiatt haragos is leszel, és könnyen összeveszel másokkal. Támaszkodj a szeretteidre, akik segítenek átvészelni ezt az időszakot!

Nyilas

Csalódottság, türelmetlenség tombol benned. Hajlamos lehetsz azokon vezetni le a feszültségedet, akik nem tettek semmit. Szerencsére vasárnap megtalálod a békédet. Sokat segít majd az is, hogy a társad romantikus programokkal készül. Épp erre van most szükséged ahhoz, hogy pozitívabban lásd az életedet.

Bak

Egyik-másik barátodnak, rokonodnak sikerülhet kihoznia a sodrodból. Kerüld el a veszekedést, Bak, különben egy jó darabig nem fogtok beszélni egymással. A vasárnap már sokkal csendesebben, nyugodtabban alakul, még arra is lesz lehetőséged, hogy közelebb kerülj a kedvesedhez, akivel megtervezitek a jövőtöket.

Vízöntő

Úgy érzed magad, mint egy macska a forró bádogtetőn. Feszült vagy, túlreagálod a dolgokat, és nehezedre esik koncentrálni. Pedig lenne mire fókuszálnod: egy fantasztikus karrierrel vagy pénzügyekkel kapcsolatos lehetőségre, amit felajánljanak neked. Amint kialudtad magad, újra a régi önmagad leszel, és nagyon inspirált is!

Halak

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy kiszélesítsd a látókörödet. Új, izgalmas filozófiákat, akár spirituális gyakorlatokat ismerhetsz meg. Olyan új barátokra tehetsz szert, akik egy általad érdekelt témában el vannak mélyülve, és segíthetnek neked a gyakorlásban. Ezenfelül romantikára és szenvedélyre is számíthatsz a párod mellett.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves