Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint

2022. október 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek november zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Egyes csillagjegyeknek kivételes lehetőséget ajánlanak, mások pedig egyenesen megkapják az álommunkát. Te vajon mire számíthatsz a novemberi karrierhoroszkóp szerint?


Idén novemberben készülj fel a drámai helyzetekre, mivel a holdfogyatkozás a Bikában november 8-án megrázó, felkavaró szituációkat teremthet a munkában és a pénzügyi életben egyaránt. Ráadásul október 30-án a Mars megindult retrográdban az Ikrekben, ami nehézségeket, akadályokat teremthet. November 16-án, mikor a Vénusz belép a Nyilasba, úgy érezheted: ideje új utakat keresni. Ezek alapján kíváncsi vagy, mit tartogat neked a novemberi karrierhoroszkóp? Akkor görgess a csillagjegyedhez!

Kos

Ez a vállalkozás, munka vagy üzleti kapcsolat valóban az, amire szükséged van, Kos? Vagy csak megadja a kívánt jólétet? A pénz nagyszerű dolog, de mi a helyzet a boldogságoddal? A következő hetekben átértékeled a helyzetedet, és fontolóra veszed, hogy munkahelyet, akár szakmát váltasz.

Bika

Ígéretes munkakapcsolatok vannak kialakulóban, amik elősegíthetik a feljebb jutásodat a ranglétrán vagy felpörgethetik a vállalkozásodat. Most nagyobb esély van arra, hogy segítséggel vagy csapatban érj el nagyobb sikert. A munkahelyeden különösen megéri jó kapcsolatot ápolni a kollégákkal!

Ikrek

Meg kell hoznod egy fontos döntést, Ikrek. Maradsz vagy mész? Sőt, egyeseknek két rossz közül kell választaniuk, mert olyan helyzetbe kerültek. Most kell kiállnod a saját érdekeidért, különben teljesen kiégsz a munkában. Legalább harcolj ki előnyösebb feltételeket, ha nem akarsz onnan eljönni!

Rák

Ha vállalkozó vagy, kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközhetsz, de ne aggódj, mert ezek csak átmeneti nehézségek! A legtöbb Rákra igaz lehet, hogy munkahelyet vált, vagy vállalkozásba kezd, így végre azzal foglalkozhat, amivel igazán szeretne. Néhányuknak akár az álma is megvalósulhat!

Oroszlán

Váratlanul úgy dönthetsz Oroszlán: munkát, esetleg szakmát váltasz. De az is lehet, hogy belevágsz a saját vállalkozásba. Vágysz a kihívásokra, a kreatív munkára, és persze az sem bánnád, ha a magad ura lennél vagy jobban keresnél. Nincs okod aggodalomra, bármibe is vágsz bele, sikeres leszel!

Szűz

Egy kivételesen jó lehetőséget kapsz, Szűz. Végre felérhetsz karriered csúcsára, és olyan körülmények között dolgozhatsz, amiről álmodtál. Meglehet, nem a jelenlegi munkahelyeden, és esetleg állást kell változtatnod. Amennyiben saját vállalkozásod van, szép lassan beindul az üzleted. Bármihez is nyúlsz, az arannyá válik!

Mérleg

Ne halogasd tovább, hogy beszélj a főnököddel a helyzetedről, Mérleg. Mondd el bátran, mivel vagy elégedetlen, és mire lenne szükséged. Sokkal többet veszíthetsz annál, ha nem teszed, mert szép lassan tönkremész. Amennyiben művészettel foglalkozol, mutasd meg végre tehetségedet a világnak, mert így van esélye annak, hogy felfedezzenek!

Skorpió

Érzed, változtatnod kell! Minimum jobb feltételeket kell kiharcolnod magadnak, de az is lehet, hogy egy teljesen másik munkahelyet keresel. Bármennyire is nehézkesnek tűnik: ne félj meglépni! Eleinte nehézségekbe ütközhetsz, de tarts ki a céljaid mellett, mert csak így élhetsz olyan életet, mint amilyet megálmodtál magadnak!

Nyilas

Eléggé stresszes hónap elé nézel. Érzed, most nagy tétek forognak kockán, mint az előléptetésed, a bónusz vagy egyáltalán a megélhetésed, és emiatt keményen dolgozol. A jó hír az, hogy megéri keményen dolgoznod, mert nem marad el a jutalmad. Viszont ez a nagy dömping gondolkodóba ejt majd a jövődet illetően.

Bak

A hónapban átgondolod, mit is szeretnél igazából. Mire vágysz igazán? Kielégít az, amivel most foglalkozol? Valószínűleg a következő hetekben leginkább csak tervezni fogsz, aztán majd a saját szezonodban szeretnél igazán akcióba lendülni. Bölcsen is teszed, ha addig kivársz, így nem érhet kellemetlenség!

Vízöntő

Egy ritka különleges ajánlatot kaphatsz, az is lehet: épp álmaid munkáját kínálják fel. De sok munkával járna, talán nagyobb felelősséggel is, ami miatt eltávolodhatsz a családtól. Éppen ezért alaposan át kell gondolnod, hogy mennyire éri meg neked a felkínált munka. A legtöbb Vízöntőre kiugró lehetőségek várnak a hónapban.

Halak

Sokat töprengsz azon, hogy visszaülsz az iskolapadba vagy valamiképp továbbképzed magad, mert ez jelenti az előmeneteled kulcsát. Talán épp itt lenne az ideje belevágni! Viszont a hónap vége felé több lehetőségük is lesz a Halaknak arra, hogy megvalósítsák az álmukat vagy minimum kimagasló pozícióba jussanak a munkahelyükön.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves