Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SKORPIÓ HAVA

3 csillagjegy, akihez dőlni fog a pénz a Skorpió havában

2022. október 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy Skorpió hava
3 csillagjegy, akihez dőlni fog a pénz a Skorpió havában
© Shutterstock

Viszlát számlahegyek, helló potyapénz! Három csillagjegyre rámosolyog a szerencse a Skorpió havában a pénzügyekben.


Október 23-án kezdetét veszi a Skorpió szezon, ami egészen november 22-ig tart. A következő hetekben megvizsgáljuk a bensőséges kapcsolatainkat, és befogadjuk az átalakulást (még akkor is, ha néha kissé ijesztőnek tűnik). A rejtélyes Skorpió tükröt tart a sötét oldalunknak, és megmutatja titkainkat, valamint rejtett érzelmeinket. De ebben a misztikus légkörrel átitatott időszakban sem vész el a szerencse, és 3 csillagjegy dörzsölheti a tenyerét, mert dőlni fog hozzájuk a Skorpió havában:

Skorpió

Boldog születésnapot Skorpió, beköszöntött a szezonod! Az előtted álló hónap temérdek lehetőséget kínál a növekedésre és az átalakulásra. A sors sorra dobja fel neked az életjavító labdákat, csak le kell csapnod őket! Új munkát ajánljanak neked, előnyös befektetési lehetőségeket kaphatsz, és talán még egy üzletbe is elcsábítanak társnak. Ha pedig saját bizniszed van: termelni fogja a profitot! Sőt, ebben a csodákat ígérő születésnapi időszakban még akár nyeremény általi pénzhez is hozzájuthatsz!

Nyilas

Vége a kemény munka időszakának, Nyilas! Itt az ideje, hogy learasd a babérokat! Partvissal söpörheted össze a vállalkozásodból befolyó pénzt vagy a munkahelyi bónuszokat. A karrieredben mérföldkőhöz érkezhetsz, ami előléptetéssel, de minimum fizetésemeléssel jár. A korábban kötött üzletek is mostanra érnek be, így tényleg nincs más dolgod, mint élvezni a sikeredet, meg persze a pénzáradatot. De téged ismerve, már gondolkodsz is a következő projekten!

Vízöntő

Jelentős változások várhatók a karrieredben, és ezzel együtt az anyagi helyzetedben, Vízöntő. Rengeteg új lehetőség adódik a plusz  jövedelem szerzésére. Jobbnál jobb üzleti lehetőséget kínálnak neked, és persze sokakat elő is léptetnek ebben az időszakban. Másoknak viszont olyan álláslehetőséget kínálnak, ami több bevétellel, kimagasló státusszal, de akár utazással is járhat. Azok, akik művészettel foglalkoznak, bankóra válthatják a tehetségüket. Készen állsz a hobbiddal keresni pénzt?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves