Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. szeptember 4-10.: A Kos egyik szerettének javul az állapota, a Bak párkapcsolatában komolyra fordulnak a dolgok

2023. szeptember 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. szeptember 4-10.: A Kos egyik szerettének javul az állapota, a Bak párkapcsolatában komolyra fordulnak a dolgok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Szeptember első hete kihívásokkal telinek bizonyul a csillagjegyek számára. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A héten boldog lehetsz, mert a szülőkkel vagy családtagokkal kapcsolatos egészségügyi problémák megoldódni látszanak. Ezzel együtt jó esély van arra, hogy előléptetnek a munkahelyeden. Amennyiben jogi vagy hivatalos ügyekkel kapcsolatban vársz fejleményekre, a napokban jó híreket kaphatsz. 

Bika

Ha eddig csak gondolkodtál rajta, akkor itt az idő: vágj bele a tanulásba, és ülj vissza az iskolapadba, vagy iratkozz be valamilyen képzésre. A napokban néha egyedül érzed magad, ami segíthet abban, hogy koncentrálj a céljaidra. Viszont a munkahelyeden akadhatnak fennakadások, amik gondolkodóba is ejtenek azzal kapcsolatban, biztos ott szeretnél-e maradni. 

Ikrek

Elégedetlennek és boldogtalannak érzed magad. A napokban nem leszel túl hatékony a munkahelyeden, és miközben próbálsz sietve elvégezni néhány feladatot, kisebb-nagyobb hibákat ejthetsz. Próbálj meg lassulni, és türelmesebb lenni, úgy minimalizálhatod a rád leselkedő kellemetlenségeket.

Rák

Nagyon fókuszált leszel a héten, így gyorsabban érhetsz el eredményeket, sőt, a főbb céljaidhoz is közelebb kerülhetsz. Ha munkahelyváltáson gondolkodsz, a kiterjedt ismeretségi körödnek köszönhetően megtalálhat egy remek ajánlat. Amennyiben fennáll valakivel egy vitás helyzet, számíthatsz arra, hogy megoldódik.

Oroszlán

Remek kommunikációs készségeid segítségével készen állsz számos probléma megoldására. Lehetőséged adódik elsimítani néhány félreértést, akár veszekedést is. Fontos, hogy nyitott, és megértő legyél a munkahelyeden és a magánéletedben, mert csak így érhetsz el javaulást életed mindkét területén.

Szűz

A héten úgy érzed, majd kicsattansz a bőrödből. Tele vagy energiával, önbizalommal, és a jelek szerint egyre közelebb vagy a céljaid eléréséhez. A munkahelyeden felelősségteljes feladattal bízhatnak meg, aminek sikeres teljesítése akár előléptetést is hozhat. Eközben a magánéletedben sikerül fellendíteni a pákapcsolatodat.

Mérleg

Az előtted álló napokban frusztráltnak érezheted magad, és ha ez nem lenne önmagában is elég kellemetlen, még le is robbanhatsz. Nagy szükséged lenne egy kis pihenésre, és arra, hogy megfelelően levezesd a stresszt. A párban élők nagyon vigyázzanak, mert könnyen összeveszhetnek banális dolgokon.

Skorpió

Egész héten szárnyalni fogsz, Skorpió. Sikeresen felülmúlhatod önmagadat a munkahelyeden. Számíthatsz arra, hogy nem marad el az elismerés, ahogy a pénzbeli jutalom sem. Amennyiben vállalkozó vagy, jelentős sikereket érhetsz el, és rengeteg bevételhez juthatsz.

Nyilas

Készen állsz arra, hogy meghozz néhány olyan szükséges döntést a szakma frontján, ami kedvező fejleményeket hoz a közeljövőben. A munkahelyeden pozitív visszajelzéseket kaphatsz a kollégáktól és a főnökeidtől, ami nagyon jót tesz az önbizalmadnak. Ráadásul rengeteg támogatást kapsz mostanában majd a családodtól is.

Bak

A félbemaradt ügyek, elvarratlan szálak előkerülnek a napokban, és bármennyire is nem szeretnél velük foglalkozni: kénytelen leszel. De legalább lehetőséged adódhat - akár munkával kapcsolatban - egy kisebb kiruccanásra. Ám a legjobb talán az, hogy a héten felmerül a házasság vagy a családalapítás közted és a szerelmed között.

Vízöntő

Unalmasnak, egyhangúnak éled meg a napjaidat, de nem is csoda most, hogy beköszöntött az ősz, és vissza kell térned a hétköznapokba. De ezen sokat segíthet az, ha igyekszel közben új élményeket szerezni és továbbra is kényezteted a lelkedet. Viszont figyelj oda arra, hogyan beszélsz másokkal, mert könnyen megbánthatod a környzetedet.

Halak

Nagyon elfoglalt leszel a héten. Próbálod rendezni a ház körüli teendőket, az iskolába induló gyereket, közben ott a munka, és talán egyéb kötelezettségeknek is próbálsz eleget tenni. Rendkívül leterhelt leszel, és bár mindenütt sikerül helytállnod, mégis számolnod kell néhány az egészségedet érintő negatív következménnyel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves