Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. március 6-12.: Az Oroszlánt eljegyezhetik, a Skorpió olyan hívást kap, ami megváltoztatja az életét

2023. március 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. március 6-12.: Az Oroszlánt eljegyezhetik, a Skorpió olyan hívást kap, ami megváltoztatja az életét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Áttörések sorozatára és jelentős eredményekre számíthatnak a héten a csillagjegyek! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ez a hét számodra arról szól, hogy közelebbi kapcsolatot alakíts ki másokkal. Szorosabb kötelékre vágysz a pároddal, a barátaiddal, de talán még a kollégáiddal is. Ezenfelül fontos számodra a segítségnyújtás is. Érdemes elmenned egy olyan helyre, ahol szükség lehet a támogatásodra, hálásak lesznek neked!

Bika

A hét meghozza a várva várt áttörést a karrieredben, legyen szó fizetésemelésről, előléptetésről vagy arról, hogy a vállalkozásod termelni kezdi a profitot. De a sok munka mellett nagy szükséged lenne a kikapcsolódásra, különben nem fogod tudni sokáig fenntartani a birodalmat, amit felépítettél.

Ikrek

Késztetést érzel arra, hogy másik városba, országba költözz, esetleg továbbtanulj. Egyszerűen vágysz az új ingerekre, kalandokra. A karriereddel maximálisan elégedett lehetsz a napokban, mert újabb sikert könyvelhetsz el, amihez talán pénzbeli elismerés is társul. 

Rák

A napokban tárgyalásokat folytathatsz üzlettel, adósságrendezéssel, vagy hitellel kapcsolatban. Valószínűleg minden a kedved szerint fog alakulni, így rendkívül elégedett leszel. Nagyon megterhelő napok várnak rád, ezért fontos lenne, hogy időt szánj az az öngondoskodásra.

Oroszlán

Áttörések sorozata várható az életedben. A karrieredben előléptethetnek vagy egy ritka előnyös üzletet ajánlhatnak neked. A szerelmi életedben is számolhatsz az összeköltözéssel vagy akár az eljegyzéssel. Végre életed minden területén kifizetődik az eddigi kemény munkád.

Szűz

Nagyon produktívnak fogod érezni magadat a napokban, kedves Szűz. Rengeteg dolgod lesz, és legalább ugyanannyi akadályba is fogsz ütközni, de ezeket most kihívásnak tekinted, mivel folyamatosan látod az eredményeket, amik eléggé látványosak lesznek, és ez hatalmas önbizalmat, megelégedést ad.

Mérleg

Új fejezet kezdődik a szerelmi életedben. Az egyedülállók végre megtalálhatják azt az embert, aki előtt készek megnyílni. A párban élőkre is izgalmas randik várnak, és érezhetően sokat javul a kapcsolatuk, sőt, valószínűleg szintet lépnek a kedvesükkel. Igazán örömteli, romantikus napokban lesz rérszük a jegy szülötteinek!

Skorpió

Talán az utóbbi időben kissé elszigetelődtél mástoktól Skorpió, de ez most változik. Ismét megnyílsz a rokonaid és barátaid előtt. Viszont nagy az esély arra, hogy a munkád miatt - vagy mert erre vágysz -, másik városba vagy országba költözöl. Talán ezzel vagy más nagy volumenű dologról szól az a rendkívüli hívás, amit hamarosan kapni fogsz.

Nyilas

Nem várt nehézségekkel kell számolnod a munkahelyeden, Nyilas. Valószínűleg egy halom feladatot bíznak rád, de közben anyagi nehézségeid is adódhatnak egy nem várt kiadás miatt. Viszont a magánéleted harmonikus lesz, és ez a sok szeretet és figyelem, amit kapsz, átsegít majd a nehézségeken.

Bak

Egy váratlan kiadás eléggé rosszul érinthet. Valóban kellemetlen, de azért nem kellene az egész életedet hirtelen olyan sötéten látnod. De talán épp ez a szituáció vehet rá arra, hogy fizetésemelést kérj vagy akár jobb álláslehetőség után nézz. Szerencsére számíthatsz a szeretteidre, akik segítenek megfeledkezni a gondokról!

Vízöntő

A szokásosnál is érzékenyebb leszel a napokban, és az nem segít a helyzeteden, hogy további kellemetlenségekkel szembenézned. Nem is gondolnád, de a családodtól, a partneredtől olyan szintű támogatást kapsz, ami nemcsak meglep, és erőt ad, de akár a gondjaidat is segíthetnek megoldani.

Halak

Szerencsés hét elé nézel, Halak, mert siker koronázza az erőfeszítéseidet. Végre eléred az álmodat, vagy pedig a munkahelyeden érsz el olyan kimagasló eredményt, amiért jutalomban részesülsz. Akár egyedülálló, akár párban élő, nagyon élvezed most az életet, mert talán most először azt érzed: megvan mindened, ami épp szükséged van.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves