Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint

2023. március 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád márciusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A tavasz első hónapja sok csillagjegy életében hoz szakmai előrelépést vagy új munkahelyet. A márciusi karrierhoroszkópból minden kiderül!


A legtöbb csillagjegy életében új időszámítás veszi kezdetét a tavasszal. Végre megkapják álmaik munkáját vagy előléptetik őket, de mindent elkövetnek azért, hogy olyannal foglalkozzanak, amit igazán szeretnek majd csinálni. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a márciusi karrierhoroszkópodat:

Kos

Ha egy lehetőség túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen: akkor valószínűleg tényleg hazugság. Légy óvatos a hónapban, mivel többen is megpróbálhatnak átverni. Nem azt kapnád, mint amire számítasz, vagy ami a szerződésben áll. A munkahelyeden sem árt óvatosnak lenned, mert gonosz pletyka áldozata lehetsz. Egy olyan kollégád biztos van, aki ellened dolgozik.

Bika

Ha még nem álmaid munkáját végzed, akkor pályázd meg márciusban, tégy érte lépéseket, mert a bolygóállások támogatni fognak téged abban, hogy mérföldkőhöz érhess. Ritka szerencsés lehetőségeket teremthetnek számodra ahhoz, hogy azzal foglalkozz, amivel szeretnél vagy feljebb mászhass a ranglétrán. Rég nem élvezted annyira a munkát, mint amennyire a hónapban fogod.

Ikrek

Ez a hónap a karrierrel kapcsolatos céljaid megvalósításáról szól, kedves Ikrek, és gőzerővel dolgozol majd értük. Csak légy óvatos, ugyanis hajlamos lehetsz gátlástalan eszközöket bevetni a siker érdekében. Ráadásul valaki megpróbálja besározni a hírnevedet, ezért munkahelyi konfliktussal is kell számolnod, már csak azért is, mert több irigy kollégád is megpróbálhatja lehúzni a hangulatodat, de ne engedd nekik!

Rák

Hirtelen rád tör a siker és az elismertség iránti vágy. Valami nagy dolgot szeretnél véghez vinni,  és ehhez fel is használod a kapcsolataidat. Ügyelj arra, hogy akik most segítenek neked feljebb mászni a ranglétrán vagy megkapni az álmaid munkáját, azoknak viszonozd majd a szívességet. Annyi biztos: a hónapban csakugyan kitűnsz, és reflektorfénybe kerülhetsz.

Oroszlán

Márciusban nem lesz nehéz elérni a karrierrel kapcsolatod céljaidat, mert mesterien manipulálod az embereket. Könnyen rábeszéled a főnöködet, hogy léptessen elő vagy eléred a leendő munkaadódnál: adja neked az állást. Ha üzlettel foglalkozol, a határ a csillagos ég, elképesztő eredményeket érhetsz el a rábeszélésednek, és személyes befolyásodnak köszönhetően.

Szűz

Érdemes górcső alá venni a kapcsolataidat: ki az ellenség és ki a barát? Ennek alapján kellene szelektálnod a munkahelyi viszonyaidat. De még az üzletfeleket is célszerű alaposabban megválogatni, mert a jövőben a nem megfelelő személyek a környezetedben kellemetlenségeket okozhatnak. A jól megválasztott barátok és kapcsolatok viszont már a hónapban gyümölcsözővé válnak.

Mérleg

Nagyon jól alakul a helyzeted a hónapban, mivel az uralkodó bolygód a Vénusz a Jupiterrel kézen fogva támogat téged a céljaid elérésében. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek megvalósítani az álmodat vagy kivételesen jó munkalehetőséget ajánlanak, esetleg befektetnének az üzletedbe. Azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy vállalkozók, különösen szerencsések lesznek márciusban.

Skorpió

A munkahelyeden puskaporos lehet a hangulat. Megpróbálnak csapdába csalni, igazságtalanul megvádolni, de ne aggódj, mert mindig te kerülsz majd ki győztesen. De ettől függetlenül is fontolóra veszed, hogy munkahelyet válts, amire sor is kerülhet márciusban, vagy pedig belevágsz a nagy terveid megvalósításába, és saját vállalkozásba kezdesz. Ha keményen dolgozol a céljaidért, a hónapban megkapod azt, amire vágysz!

Nyilas

A ragyogásodat nem lehet figyelmen kívül hagyni! A főnökeid és a kollégáid is elismerik tehetségedet, és ezzel akár az előmeneteledet is megalapozhatod. Vállalkozóként vagy művészként  olyan szinten reflektorfénybe kerülhetsz, hogy széleskörűen megismernek. Mutasd meg bátran a képességeidet, a tudásodat, mert mindenütt elismeréssel adóznak majd előtted.

Bak

Sürgető érzéssel robban be életedbe a március: azonnal változtatnod kell. Nem vagy hajlandó elviselni a zavaró kollégákat, a nem megfelelő munkakörülményeket, ami azt jelenti, vagy az aktuálisan helyen öntesz tiszta vizet a pohárba vagy új állást után nézel. Sőt, ha van egy szenvedély-projekted, akkor minden erőddel azon leszel a hónapban, hogy megvalósítsd.

Vízöntő

Úgy érzed, keményen dolgozol, mégsem kapod meg a neked járó elismerést, nem beszélve a fizetésemelésről. Éppen ezért a hónapban úgy dönthetsz, hogy munkát váltasz, vagy ha valamilyen művészettel foglalkozol: azt teszed a főállásoddá. A hónap végére teljesen megváltozhatnak a dolgok körülötted, és azt érezheted. kezdesz ott tartani, ahol lenni szeretnél, és ez nagy megelégedéssel tölt el.

Halak

Fáradtnak, szinte elnyűttnek érzed magad, Halak, közben azt érzed, nem tudsz haladni a vágyaid megvalósításával. Ha pedig nem úgy tűnik, hogy falakba ütközöl, akkor a kishitűséged tart vissza a sikertől. Szerencsére a hónap vége felé feltámadsz poraidból, és ezzel együtt új ajtók nyílnak meg előtted. Különféle tanulási, fejlődési, de akár munkalehetőséget is ajánlhatnak, amit érdemes lenne elfogadnod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves