Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. január 2-8.: A Szűz sokkot kap az év első hetében, a Skorpió szerelmi élete már január elején felforrósodik

2023. január 02.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. január 2-8.: A Szűz sokkot kap az év első hetében, a Skorpió szerelmi élete már január elején felforrósodik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten elkezdik megvalósítani a csillagjegyek a 2023-as terveiket! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Figyeld meg Kos: a környezeted rólad kialakult képe, véleménye jelentős mértékben megváltozik. Csodálatot váltasz ki belőlük és láthatóan mindenki ott akar lenni, ahogy te vagy. Ráadásul a napokban sikerül kibékülnöd valakivel, akivel tavaly év végén vesztél össze.

Bika

A héten szeretnél beiratkozni egy képzésre vagy tanfolyamra, ami elősegítheti a vágyaid megvalósulását. De mielőtt bármibe is belevágnál, érdemes utána nézni a részleteknek, és olyanoktól érdeklődni, akik már elvégezték a képzést, mert értékes tanácsokkal, információkkal leszel gazdagabb.

Ikrek

Egy rokonod vagy egy közeli barátod kölcsönt adhat neked, ami segíthet orvosolni az anyagi helyzetedet vagy megvalósíthatod a vágyadat. Bármelyikről is legyen szó, óriási megkönnyebbülést jelent majd számodra. A napokban komolyan azon fogod törni a fejedet, hogy mihez is kezdj az életeddel.

Rák

Amennyiben valakivel rossz viszonyod van, a héten lehetőség nyílik arra, hogy rendezzétek a problémáitokat, és kibéküljetek. Onnantól kezdve sokkal nyugodtabb leszel! Amennyiben bizonytalan voltál a párod szerelmében, ugyancsak megnyugodhatsz, mert tanújelét adja az érzéseinek.

Oroszlán

Új év, új feladatok! Tele vagy ötletekkel, tervekkel, és talán már az egész hetedet gondosan meg is tervezted. Közben arra is marad időd, hogy másoknak segíts, akik a különböző problémáikkal, esetleg lelki gondjaikkal fordulhatnak hozzád. Azért légy óvatos, és oszd be az energiádat, nem kell mindenkit megsegítened!

Szűz

Mindenki téged akar, Szűz! Rengeteg meghívást kapsz, és egész héten csörögni fog a telefonod, hogy egy kicsit beszélgethessenek veled. Érdemes találkoznod a barátokkal, elfogadni a meghívásokat a különböző rendezvényekre és partikra. Ám a legnagyobb  meglepetést a váratlanul felbukkanó exed fogja okozni, akitől sokkot is kapsz!

Mérleg

Értékes életleckékkel leszel gazdagabb, bár némelyik fájó lehet. Talán a napokban kerül sor egy szakításra, valamilyen búcsúra, ami megviseli a lelkedet, de tudod, hogy szükségszerű. Viszont a hét vége felé lehetőséged adódik megvalósítani egy régi ötletedet, ami óriási örömmel tölt el.

Skorpió

Fontos, és izgalmas üzeneteket kaphatsz, amellett, hogy olyan beszélgetéseket folytathatsz, amik a hasznodra válnak. Szóval nagyon izgalmasan indul a heted, már csak azért is, mert egy szerelmi vallomást is kaphatsz. Az egyedülállók akár többet is, mivel óriási sikerük lesz a férfiaknál!

Nyilas

A héten még egy kicsit elengeded magad, és megveszel néhány olyan dolgot, amit korábban nem engedtél meg magadnak. Utána pedig készen állsz beindítani a vállalkozásodat, vagy arra, hogy felfrissült testben és lélekben egy barátod segítségére siess. Nagyon tevékeny leszel a következő napokban!

Bak

Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy átgondol az idei évvel kapcsolatos terveidet. Tisztán és reálisan látod a jelenlegi helyzetedet és a céljaidat, és még olyan felfedezéseket is tehetsz, amikkel máskor nem számolnál. De mivel könnyű és nyugodt napok várnak rád, így az öngondoskodásra is bőven marad időd!

Vízöntő

Kissé elveszettnek érzed magadat a héten Vízöntő. Semmi kedved a munkához, a feladatokhoz, és minden téren motiválatlannak érzed magad. Szerencsére a környezeteddel történő beszélgetések fellelkesítenek, fényt csempésznek a mindennapjaidba, és segítenek visszatérni hétköznapokba.

Halak

Visszaköszön egy megoldatlan múltbéli probléma, kedves Halak. Ne is próbálj menekülni előle, épp itt az ideje annak, hogy orvosold, még akkor is, ha közben egy sor fájó felismerést teszel. Viszont szingliként tartsd nyitva a szemedet, mert a  sors azon fáradozik, hogy összehozzon téged egy különleges személlyel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves