Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. február 20-26.: A Bika életkörülményei megváltoznak, az Ikrek megkapja álmai munkáját

2023. február 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. február 20-26.: A Bika életkörülményei megváltoznak, az Ikrek megkapja álmai munkáját
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Fordul a kocka, és azok a csillagjegyek, akik eddig erőfeszítéseket tettek a szeretteikért, most ők élvezhetik mások szeretetet és figyelmet! Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Hónapok óta azt érzed, nem csináltál mást, csak könyörögtél mások figyelméért. Nem arról van szó, hogy senki nem látja az erőfeszítéseidet, inkább az a helyzet: eddig egyedül magukkal törődtek. De most fordul a kocka, és hirtelen mindenki keresni kezdi a kegyeidet, és igyekszenek jóvá tenni a korábbi hibáikat.

Bika

A napokban megváltoznak az életkörülményeid, Bika. Készen állsz beiratkozni a képzésre, amivel régóta szemezel, vagy elköltözni a vágyott országba. Minél nagyobbat mersz álmodni, annál nagyobb sikereket érhetsz el. Az elmúlt néhány évben túl sok időt töltöttél álmodozással, és most végre megvalósíthatod a vágyaidat!

Ikrek

A héten megkaphatod álmaid munkáját, Rák! De bármi mást szeretnél megszerezni, tudd: sikerrel fogsz járni! A következő napokban azok tesznek erőfeszítéseket érted, akikért korábban te küzdöttél. Most egy kicsit hátradőlhetsz, és élvezheted a szeretetet és a figyelmet, amit kapsz.

Rák

Akár álláskeresésben vagy, akár anyagi gondokkal küzdesz: időszerű lenne segítséget kérned. Ne szégyelld felhívni azokat, akik segítséggel lógnak neked! Épp itt az ideje törleszteniük, hiszen te is rengeteget segítettél nekik. Ha megfogadod a csillagok tanácsát, a napokban végre megoldódnak a gondjaid!

Oroszlán

Annyi előrelépést tettél a párkapcsolatodban az elmúlt néhány hónapban, és még mindig vannak bizonyos dolgok, amikről nem beszéltetek. A hét közepén lehetőségetek lesz őszinte megbeszéléseket folytatni, és végre tényleg tiszta vizet öntötök a pohárba.

Szűz

Egyre több feladat és teher nyomja a vállaidat, így nem veheted lazára ezt a hetet. Ráadásul 24-én váratlan hírek érkeznek utazással vagy oktatással kapcsolatban, amik nemcsak a hosszú távú terveidet érintik, hanem az aktuális napi programodat is. Ez a helyzet próbára teszi rugalmasságodat!

Mérleg

Romantikus hét elé nézel, kedves Mérleg. Talán egy új szerelem lehetősége kavarja fel az álló vizet, de az is lehet, hogy a partnereddel sikerül több minőségi időt tölteni. A napokban végre utoléred magadat azokban a tevékenységekben is, amikkel elmaradtál az utóbbi időben.

Skorpió

Mostanában kissé magad alatt voltál, de most hirtelen elkezded ismét derűsebben látni az életedet, Skorpió. Ez a hét lehetőséget ad arra, hogy visszanyerd az önbizalmadat és az optimizmusodat. Az is sokat segít majd a talpra állásban, hogy a környezetedtől rengeteg figyelmet és szeretetet kapsz.

Nyilas

Akármennyire is kellemetlennek érzed, nem kerülheted el, hogy beszélj az anyagiakról a pároddal vagy a családoddal, mert szükséged lesz rájuk. Meglehet, a pénz miatt összevesztek, de sokkal rosszabb lenne, ha elhallgatnád mások elől a gondokat. Amint keresni kezded, megtalálod a megoldást a problémákra!

Bak

A héten lehetőséget kapsz arra, hogy a baráti társaságod vagy éppen a kollégáid vezetőjeként tündökölj, és óriási sikered lesz! A munkahelyeden ez hozhatja meg az előléptetésedet, a barátok társaságban pedig élvezni fogod a plusz figyelmet és a csodálatot.

Vízöntő

Miközben a héten kitakarítod a szekrényed, rájössz, hogy jó néhány olyan ruhadarabod van, amiket érdemes lehet eladni, vagy eladományozni. Ez fel fog érni egy lelki szintű rendrakással is, mivel közben fontos felismeréseket fogsz tenni. Aztán a hét második felében reflektorfénybe kerülsz, és nem lesz több időd az otthonod csinosítgatására.

Halak

Ezen a héten mindenki téged akar! De sajnos nem kimondottan azért, hogy élvezzék a társaságodat és kényeztessenek, hanem mert tanácsot, támogatást kérnek tőled, amit te meg is adsz. Aztán egy váratlan e-mail vagy telefonhívás 24-én kiszakít ebből a körforgásból, és újra saját magadra fordítod a figyelmet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves