Quantcast

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem május végén

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem május végén
© miljko/Getty Images

Néhány nap maradt már csak májusból, de ennyi idő éppen elég ahhoz, hogy 3 csillagjegyre rátaláljon a szerelem!

Megkezdődött a visszaszámlálás, és csupán néhány nap maradt a tavasz utolsó hónapjából. 3 csillagjegy pedig különösen boldogan és elégedetten vághat bele a júniusba, ugyan nem egyedül fogják tenni! Megmutatjuk azokat, akik jó eséllyel párra lelnek a következő néhány napban, náluk most a szerelem lesz a legfontosabb!

Rák

Csak akkor vethetsz gátat a szerelemnek Rák, ha otthon maradsz, és ki sem dugod az orrodat a következő napokban! De miért tennéd, mikor az előrejelzések szerint egy csodálatos szerelem vár rád? Most még segítséget is kapsz a pártaláláshoz, ugyanis egy barátod révén ismerkedhetsz meg az új kedveseddel. Miként a barátaid, úgy ez a bizonyos személy is azon lesz, hogy kirángasson a komfortzónádból, és új élményekben legyen részed. Ez a sors akarata, engedd, hogy mások gyengéden megváltoztassák az életedet!

SKORPIÓ

A következő napokban nyitottá válsz a spiritualitás, az ezotéria irányába és szívesen elmész a különböző programokra, közösségekbe, esetleg beiratkozol egy tanfolyamra és elmerülsz az egyik ágazatban. Azonkívül, hogy rengeteg új élménnyel gazdagodsz, megismerheted a lelki társadat is. Talán a közös érdeklődési kör vagy a hasonló gondolkodás miatt, de olyan érzésed lehet, mintha ezer éve ismernéd őt. Jó, ha azt is tudod, hogy többen is megpróbálkozhatnak is a kegyeidbe férkőzni, ám csak egy valaki lesz, aki igazán mély benyomást tesz rád, így elronthatatlan lesz a választás!

VÍZÖNTŐ

A csillagok egész pontos útmutatással szolgálnak neked, Vízöntő. Bárkivel is találkozol a jövő hét elején, különösen a barátok barátaival, érdemes lesz több időt töltened vele. Meg fogsz lepődni azon, hogy mennyi hasonlóság van köztetek, és érezhetően szikrázik a levegő a jelenlétetekben. Ugyanakkor egyesek számára kicsivel korábban, a hétvégén is megérkezhet a rózsaszín köd, főleg azoknál, akik korábban már elkezdtek flörtölni vagy ismerkedni egy bizonyos személlyel. Esetükben hirtelen komolyra fordulhatnak a dolgok, mivel váratlanul felcsaphatnak bennük a szerelem lángjai.

HÉTVÉGE VAN, NE ROHANJ! olvasd el ezeket is:

Ez a 3 csillagjegy a legféltékenyebb

Ezek a legnagyobb tévhitek az egyes csillagjegyekről

Csillagjegyek, akiknek sosem szabadna összejönniük