Quantcast

FRIZURATIPPEK

Újra divat lesz tinikorunk kedvenc kiegészítője, így viseld

Újra divat lesz tinikorunk kedvenc kiegészítője, így viseld
© IMAXTREE.COM

A legtöbben azt gondolják, egyes kiegészítők annyira kellemetlenek, hogy esélytelen a visszatérésük. Most pontosan ez történik, ami a fejkendőket illeti.

Amikor Christian Cowan fejkendőt tett a modellekre a 2022-es tavaszi/nyári bemutatóján, mindenki kételkedett abban, hogy ez a kiegészítő újjáéledhet valaha. Ma már a legtöbben nem szívesen viselnek kendőt a fejükön, mert ósdinak tartják, ám mindenki legnagyobb meglepetésére kevés ennél trendibb kiegészítő lesz idén tavasszal és nyáron. 

A divatheteken hódítanak a fejkendők

Először Cowan kollekciójának részeként a New York Fashion Week-en debütált, majd a londoni, milánói és párizsi divathéten is. Nagy sikerrel alkalmazta a Moschino és a DUNCAN is, akik a szettekhez illő monokróm fejkendőket választottak a kifutón bemutatott élénk árnyalatokhoz. 

Emily Ratajkowski-nak is csodásan áll a Fendi X Versace kollekciójának kendője.
Fotó: IMAXTREE.COM
 

Eközben Londonban a KNWLS grunge-szerű kollekciója a márka tökéletesen elkészített fűző- és bodycon sziluettjeit mintás nyomott fejkendőkkel egészítette ki. Némelyik megjelenést cowboy-kalappal egészítették ki, új értelmet adva annak, hogy mit jelent lovaslánynak lenni.

Mintha csak a '90-es években lennénk!
Fotó: IMAXTREE.COM
 

 

A divat mindig ismétlődik: a fejkendő visszatért

Talán Sophia Loren olasz színésznő Riveria vakációs stílusa ihlette a visszatérést? Valószínűleg sosem derül ki, hogyan sikerült visszakerülnie a toplistára a fejkendőnek, de még a Versace is ezekhez nyúlt az utóbbi időszakban az új, a Fendivel közös Fendace kollekciójában. De az Armani is előszeretettel használta legújabb kollekciójában. 

És hogy hogyan viseld a hétköznapokban, hogy fiatalos, feltűnő és divatos legyen? Mutatjuk!

 

 

Via

MÉG TÖBB HÍR A DIVATVILÁGBÓL

Váratlan: Kim Kardashian csak Marilyn Monroe ruhájának másolatát viselhette

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője

A Coca Cola high fashion üzletet nyitott Londonban