Quantcast

BARÁTSÁG

Hamarosan megérkezik a Versace x Fendi kollaboráció a boltokba

Hamarosan megérkezik a Versace x Fendi kollaboráció a boltokba
© @versace / Instagram

A Versace x Fendi kollaboráció közös együttműködése, a Fendace nevű projekt fantasztikus kollekcióval rukkolt elő.

A divat történelmében nem mindennapi eseménynek számít, ha két nagymúltú divatház közös kollekcióval rukkol elő: a Versace x Fendi kollaborációja, a Fendace névre hallgató együttműködés viszont pont ilyen. Milánóban a 2022-es tavaszi/nyári divathéten a két márka korábban már bemutatta a ragyogó kollaborációt, a kollekció legjobb darabjaira azonban ez idáig várni kellett.

Ez több mint munka

Május 12-én viszont mindenki számára elérhetők lesznek a különleges termékek – köztük oversized pulóverek, monogramos pólók, alakkövető bodyk, térd fölötti csizmák és arany színben úszó sneakerek - melyeket a ’90-es évek arany-fekete színű, barokk stílusú Versace mintái és a Fendi klasszikus formái ihlettek.

„Kevésbé kollaborációnak, inkább egy szuper együttműködésnek mondanám a Fendacet, amit a barátságunk és a sokszínű női kapcsolatok megünneplésére készítettünk el Donatellával”

– mondja Kim Jones divattervező, aki 2020 szeptemberében vette át a Fendi kreatív igazgatói posztját Karl Lagerfeldtől. Donatella Versace, a Versace márka divattervezője egyetértett az elmondottakkal és hozzátette, hogy a kollekció kampányát is ugyanezek a mondanivalók – úgy, mint a barátság és a közös kapcsolatok - ihlették.

A barátságról szól a Versace x Fenti közös munkája

„A divatkampány teljes mértékben tükrözi a barátságunkat és azt az mérhetetlen energiát, melynek segítségével megterveztük ezt a kollekciót. Kim (Jones) egy rendkívüli vizuális és innovatív dizájner, nélküle a két divatház közös kollekciója biztosan nem jöhetett volna létre. Számomra a ’Fendace’ mindig is a barátságunkat fogja szimbolizálni”

– fűzte hozzá Donatella Versace.

A kollekció hivatalos kampányfilmje a Fendace nevű divati éjszakai klub világába kalauzol minket Steven Meisel fotográfus és Alec Maxwell kreatív produceri együttműködésével. A kisfilmben olyan szupermodelleket láthatunk, mint Naomi Campbell, Kristen McMenamy, Anja Rubik, Linga Zang, Adut Akech, Amar Akway, Anok Yai és Imaan Hammam, akik egy fergeteges buliban vesznek részt, csillogó-villogó barokkos mintájú Fendace szereléseikkel pedig szabályosan megbabonáznak mindenkit.

 

Via

MIT AKARUNK MOST VISELNI?

Mindenki a Zara tavaszi ruháját akarja, várólista van rá világszerte

Ez a fürdőruha a nyár slágere, minden testalkatra telitalálat

5 tavaszi ruha, ha imádod a Bridgertont