Quantcast

FRIZURA

Mindenkit megdöbbentett Kim Kardashian új frizurája

Mindenkit megdöbbentett Kim Kardashian új frizurája
© NBC / Getty Images

Kim Kardashian drasztikus váltás mellett döntött: ezúttal új frizurával jelentkezett be!El

Nagyon úgy tűnik, Kim Kardashian az ikonikus ruha után másban is szeretne Marilyn Monroe-ra hasonlítani. 

Kim Kardashian frizurát váltott

Kim Kardashian egy új fotót osztott meg Instagram-oldalán, amely szabályosan felrobbantotta a platformot, miután új frizurával jelent meg, nem is akárkivel az oldalán. Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője pózolt a reality sztárral, aki ugyan 72 éves, mégis hihetetlen formában van. Ám elég kevesen vannak, akik ezen csodálkoznak a fotó láttán, ugyanis mindenki arra figyel, hogy Kim Kardashian levágatta a haját. 

Kim Kardashian egy szőke long bob mellett döntött, így ha néha úgy gondolja, begöndöríti a tincseket, akkor már nemcsak a ruhában, de a hajviseletben is Marilyn Monroe-ra hasonlít majd. Sokak szerint azonban nem a dívát másolja, hanem testvérét, Kourtney Kardashiant, aki nemrég ugyanilyen fazonra vágatta le frizuráját. Nagyon úgy tűnik, lassan a család hamisíthatatlan ismertetőjegye lesz a hamvas szőke long bob. 

A jelek szerint a Kardashian lányok szeretnek úgy cselekedni, ahogyan a hiedelmek is szólnak: nem ritka ugyanis, hogy egy szakítás vagy egy új szerelem miatt dönt valaki a drasztikus frizuraváltás mellett, így tett most mindkét Kardashian lány is. 

Testi-lelki feltöltődésben volt része Kim Kardashiannak

Kim Kardashian egyébként úgy véli, hogy a külsején való munkálkodás sokat hozzátesz a lelki fejlődéshez, legutóbb például azzal ért el nagy belső fejlődést, hogy testét Marilyn Monroe ruhájához alakította. Úgy véli, nagyon sokat tanult magáról a folyamat alatt. Az emlékezetes esemény után sem tért vissza régi életmódjához, ugyanúgy nagyon figyel az étkezésre. Ugyan már nem szeretne többet fogyni, mégis hanyagolja a cukrot, ennek ellenére úgy érzi, energikusabb, mint valaha!

A legfrissebb sztárhírek az Elle-től

Friss fotók érkeztek a Barbie-film forgatásáról

Jön a világ egyik legdrágább válása

Hihetetlen gesztust tesz Erzsébet királynő Katalin és Vilmos felé