Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fashion tipp

Kiderült: ezekkel a trükkökkel tud hosszú órákig magassarkúban állni Katalin hercegné

2022. szeptember 30.

2 perc olvasás

ELLE

divat tippek magassarkú magassarkú cipő Katalin hercegné
Kiderült: ezekkel a trükkökkel tud hosszú órákig magassarkúban állni Katalin hercegné
© Getty Images/Samir Hussein

Katalin hercegné már tudja, mit kell tennie, hogy ne fájjon a lába magassarkúban!


A nyilvános szerepléseknél van, hogy órákig áll magassarkúban Katalin hercegné. A királyi család talán legstílusosabb tagja ma már tudja a legjobb trükköket annak érdekében, hogy mindig tökéletesen kiegyensúlyozottnak tűnjön még egy kényelmetlen cipőben is. Myka Meier etikett-szakértő szerint a walesi hercegnő két trükköt alkalmaz.

Ezeket a dolgokat viseli 

Katalin hercegné John Lewis csúszásmentes harisnyát és Alice Bow talpbetétet visel, hogy a lábait "kipárnázza". Habár a magassarkú sokszor kényelmetlen, a hercegné nem ismer lehetetlent. A harisnya ára nagyjából 6 font, azaz 2800 forint körül mozog. 

Katalin emellett talpbetét is használ, amelynek az ára 9-10 ezer forint lehet. A talpbetétet Rachel Bowditch brit tervező készítette, különösen úgy, hogy párnázza a lábat, így órákon át kényelmesen viselhető a magassarkú cipő is. 

A hercegné titkos eszközeiről készült fotókat ide kattintva tekintheted meg. 

Nincs hivatalos protokoll

Nincs hivatalos protokoll, amely megszabná, milyen lábbelit kell viselniük a királyi család tagjainak. Victoria Arbiter királyi szakértő szerint azonban a néhai II. Erzsébet királynő szigorú szabályokat teremtett a harisnya viselésével kapcsolatban.

Soha nem látod a királyi család tagjait a bőrszínű harisnyájuk nélkül

- mondta.

Ügyel arra, hogy mit visel

Katalin hercegné minden alkalomhoz próbálja a megfelelő cipőt megtalálni, ezért gyakori, hogy egy sporteseményen inkább tornacipőt vagy sima hétköznapi cipőt visel a magassarkúk helyett. Mondani sem kell, hogy a hercegné stílusa irigylésre méltó!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves