Quantcast

ESKÜVŐ

A legtrendibb frizurák a rövid hajú menyasszonyoknak

A legtrendibb frizurák a rövid hajú menyasszonyoknak
© Shutterstock

A rövid haj is rengeteg lehetőséget tartogat a nagy napra!

Sokan azt gondolják, hogy látványos frizurákat csak a hosszú hajból lehet elkészíteni, pedig ez egyáltalán nem így van. Kifejezetten izgalmasak a rövid frizurák, ha esküvőről beszélünk, ugyanis ott rengeteg féle kiegészítőből, csattból, díszből választhatunk, amelyek az egész menyasszonyi megjelenést feldobják. 

Csavart korona

Ezt a frizurát a menyasszony, akár még magának is elkészítheti, ha szeretné. A tincseket begöndörítjük, fixáljuk, fésüljük, hogy volument adjunk neki. Ezt követően két oldalt a felső réteget megcsavarjuk, és egy látványos dísszel rögzíthetjük a leglátványosabb eredmény érdekében. 

EXTRA CSAVAR

Ugyanennek a frizurának egy másik verziója, ha a csavarásban nemcsak két oldalról van benne a haj, de középen is lefésülünk egy kicsit, majd ugyanígy rögzítjük. 

Fél fonás

Akár azt is megtehetjük, hogy az egyik oldalon fonunk, és ezt rögzítjük egy fényes, köves kiegészítővel. Látványos, gyors, egyszerű, és bármikor gyorsan rendbe hozható, ami nem utolsó egy esküvőnél.

Hálóval kiemelve

Nem kell minden áron fonnunk vagy göndörítenünk. Ha egy szoros kontyba fogjuk a tincseinket, vagy zselével fixálva oldalra, esetleg hátra igazítjuk, akkor minden adott, hogy megkoronázzuk a letisztult és elegáns hatást egy hálós kiegészítővel. Virágok, kalapok - te döntesz, hogyan dobod fel!

Megkoronázva

Nem véletlen, hogy a rövid hajú menyasszonyok körében igen népszerűek a hajpántok és a tiarák. Pár laza hullámot készítve, vagy hajunkat kivasalva csak helyezzük fel a tiarát vagy a díszes - esküvőknél sok esetben gyöngyös - a fejünkre, az eredmény pedig lehengerlő lesz. Ez az apró ékszer végzi a dolgát, mindenki csodájára jár majd. 

Még több esküvő!

A 8 legszebb esküvői manikűr

Az 5 legjobb rövid esküvői ruha

Pontosan ennyit illik költeni egy esküvői ajándékra